Kako hraniti alabai

Alabai je snažan pas, velik. Zahtijeva posebno liječenje. A dijeta velikog četveronožnog prijatelja treba pažljivo planirati.

Od hraniti psa pasbara alabaj?

Možete, naravno, kupiti jeftine mesne proizvode,ali onda postoji potreba za skupim vitaminima. Stoga, vjerojatno, ne podcjenjujte suhu hranu. Balansirana je i lagana za upotrebu. A mješovita hrana još nije otkazana.

Postoje određena pravila koja bi trebala slijediti vlasnik ove velike pasmine.

propisi:

  • Alabai bi trebao imati zdjele za hranu i vodu;
  • morate kupiti stalak za zdjele s regulatorom visine;
  • Hrana mora biti visoka kakvoća - prirodna, suha ili mješovita;
  • nakon povratka iz šetnje, hranite alabai u 30 minuta;
  • zaboravite na slatkiše i cjevaste kosti.

Kako hraniti odrasle Alabai?

Zimski izbornik Alabaya donekle se razlikuje od ljetnog jelovnika. Zimi, treba dati hranu s visokim sadržajem ugljikohidrata i proteina. Ljeti ćete obogatiti hranu povrćem.

Da biste točno znali što i kada biste trebali jestiljubimac, razmotrite izbornik tjedan dana. Od prvog dana do četvrtog dana, bolje je hraniti psa s kukuljicama, mesom, mekom. Potrebno je dodati povrće i biljno ulje.

Od petog do šestog po proizvodima uz dodatak žitarica. Kruh raži je vrlo koristan alabai. Ne zaboravite na jaje i biljno ulje.

Sedmoga dana, iskrcajte želudac. Bit će korisno hraniti ga svježim sirom, kefirom i povrćem.

Kako hraniti Alabai štene?

Dijete mora biti hranjeno do 6 puta dnevno. Ne mogu ostaviti hranu, jeli, odnijeli su je. Osim činjenice da će u početku beba hraniti štene hrane u vodi, cijela dijeta je ista kao i za odrasle pse, samo manje dijelove. Ali s dobi, broj se postupno povećava dok se ne dovede na razinu starije generacije.