Beagle harel

Beagle harrier pojavio se na križanju lijepebeagle i snažan harrier. Ova pasmina je uzgojena u Francuskoj. Već dugi niz godina, barun Zherar radili na stvaranju ove pasmine. U takvom psu, pozitivne osobine i beagleove, i harere, množe se mnogo puta. Nemoguće je reći da su beagleovi više poput jedne od dvije pasmine. Često se ti psi koriste za lov. opis

Težina pojedinca ove pasmine bit će oko 20kilogram, visina - 50 centimetara. Slučaj Beagle je jak, noge su jake i mišićave. Taj pas s srednjom vunom i tamnim očima. Boja tri boje - mješavina crne, bijele i crvene boje.

Karakter pasa

Te lijepe životinje su jake, tvrde. Imaju prijateljski i uravnotežen karakter. Od pasmine psa pasa iznimno su željeli loviti.

Beagle harieri vole svoje gospodare i sve one kojiživi s njima. Oni su posvećeni i inteligentni drugovi. Vrlo rijetko mogu priuštiti agresiju prema drugim ljudima. Unatoč tome što vole lov, ti su psi relativno mirni. Ova pasmina voli pokretne igre, tako da morate hodati s njima, trčati i igrati se s njima često.

Sadržaj Beagle karijera

Kaput ovog psa nije dug, što je značajanpojednostavljuje njegu. Preporuča se četkanje vašeg ljubimca jednom tjedno kako biste uklonili prljavštinu i prašinu. Ne možete roniti psa. Beagle harem može proliti.

Posebnu pozornost treba posvetiti ušima i kandžama životinje. Šape i jastučići su poželjni za provjeru nakon svake šetnje, kandžama obrezanim.

Najbolje je držati ovu pasminu u privatnoj kući. Ali morate staviti dobru ogradu, jer pas neće propustiti priliku za bijeg u potrazi za novim avanturama.

Beagle zečevi vole pušiti, a ponekad i trpjeti. Ali to je u njihovoj krvi, jer su rođeni lovci.

Na jelovniku ovog ljubimca trebao bi biti povrće, mlijeko, meso i gotova hrana. S vremena na vrijeme mogu se dati kompleksi vitamina.