Zlatni retriver ili Zlatni retriver, jedan je od najpopularnijih pasa u svijetu.

Jedinstvena značajka ove pasmine jeposlušan prirode i jedinstvenu sposobnost da uče. To je zbog toga, zlatni retriveri su izvrsni lovci, vodiče, medicinske sestre, spasitelje i njuškanje suputnike. U svijetu se teško može naći više obitelji pasminu psa koji je u stanju postati pravi član obitelji s „zasljepljujući” ljepote. I dokazati jedinstvenost zlatni retriveri u ovom postu sadrži činjenice koje dokazuju nepokolebljiva identiteta „zlatne” predstavnici pasmine.

1.U engleskom jeziku riječ „retrivera” znači „pronaći i primijeniti.” Zbog toga, ovi psi smatraju se veliki igrač u bilo kojoj igri „bacanje stvari”. Tako je dosadno da ne bi morao.

lopta igra

2. Golden Retrievers vole postupcima vode. Voda za njih - posebno mjesto za zabavu. Dakle, ide plivati, uvijek možete ponijeti sa pouzdanim četveronožnog plivača.

Obrada vode

3. Psi ove pasmine je toliko inteligentan, prijateljski i pametni da su izvrsni vodiči za osobe s invaliditetom.

polemika

Zlatni retriver trenirati naredbe za više od 50da dio vlasnika brine pas bi mogao preuzeti. Osim toga, krzneni prijatelji su u mogućnosti donositi vlastite odluke, ako je domaćin ekipa je u sukobu sa stvarnošću.

4. zlatni retriver se smatra jednim od najvažnijih simpatičan pasmina koja odmah može mirno osobu.

spasilac

Također tijekom prirodnih katastrofa u mnogim zemljama kao što spašavanja radnika i njuškanje koristiti retrivere, oslanjajući se na njihove delikatna mirisa.

spasilac

5.Ova pasmina voli biti s obitelji i djecom, dopuštajući im da kapljice oko sebe i poigrati. Često to dadilja pas toliko vezani djeci da postanu najbolji prijatelj za život.

obitelj

obitelj

obitelj

6. Na svakom turističkom zlatnog retrivera može biti prekrasan dar koji će oduševiti druge.

poklon

7. Mali retrivera štenci su tako slatka i lijepa da oni stalno žele stisnuti i iscijediti.

štenci

8. Znatiželja i um od mlade dobi nastaviti male „Zlatni” istraživača. Stoga, zajedno s njima, možete otkriti nešto novo za sebe.

znatiželja

9. Jeste li ikada čuli pas smijati!? Zlatni retriver su rado pokazati.

smijeh

10.Narasla retriveri su tako lijepo i super, da, gledajući ih, razmišljati o njihovu stvarnost. Uz pravilnu njegu, ovi psi rastu odličan zgodan, koje možete uživati ​​satima.

narasla retriver

11. četveronožne zlatne pičke - vrlo prijateljski osoba spremna da se zajedno sa apsolutno svakom stvorenju.

prijateljstvo

12. fotogeničan u zlatni retriveri u krvi pri rođenju. Dakle, praksa te fotografiranje pod uvjetom.

fotogeničan

13. Zbog svog fizičkog treninga zlatni retriveri izvrsni pratioci za sve sportske hobija.

surfanje

14. A ponekad čak i proslavljen u cijelom svijetu u bilo kojem sportu.

sport

15. Općenito, zlatni retriver - lijepe pse, ne pada u ljubavi koja ne može biti. Oni su spremni da postanu pouzdani prijatelji i vjerni pratitelji za sve koji drže da ih zadovolji, „šapu”.

ponovni nalazač