Pasko psa

Pseći huligan postaju drugiPopularnost u društvenim mrežama. Prva ide, naravno, mačkama. Prijateljske životinje doslovno se smješkaju iz fotografija, izjavljujući svoj dobar, mirni lik.

Paski pasa: opis pasmine

Na grebenu, husky psi dosežu visinu od 60 cm, kuja su ispod visine, obično ne više od 56 cm. Težina mužjaka doseže 28 kg, kučke - ne više od 23 kg.

Crno-bijela ili sivo-bijela boja s crnim oznakama u cijelom tijelu. Možda neka vrsta maske oko očiju. Vrlo rijetko dolazi smeđe-bijela, smeđa ili čista bijela harusna boja.

Debela kratka kosa, vrlo mekanapoddlaka. Njega za kaput hrskave nije komplicirana. Glavna stvar je češljati psa svaki dan. Od dva mjeseca možete početi privikavati štene do četke, od šest mjeseci, kada se kaput formira, češljanje mora biti redovito.

Huske jako vole djecu, nikada ne napadajuNemojte ih ugristi. Uz odrasle odnose uspostavljaju dobrohotni, članovi obitelji vole, ali najbliži svima konvergiraju sa samo jednom osobom u obitelji. Usprkos vanjskom prijateljstvo, karakter psa Husky daleko od mekoću, oni su vrlo samovoljan i tvrdoglav.

Nikad ne dopustite da poremetite vašu ljutnju čak i gospodaru - samo prestanu slušati, bez izražavanja žarke agresije.

Nepoznati korisnici su dovoljno prijateljski, stoga nemojte koristiti Husky kao psa za stražu.

Briga za štićenika Husky

Poput svakog drugog štene, husky zahtijeva pažnju i brigu.

Potrebno je odmah odlučiti o svom mjestu,kako ne bi promijenio mjesto legla i zdjelu u budućnosti. Nemojte odmah upoznati štenad s prijateljima, pozvati rodbinu da pogledaju psa i izvući štene u svjetlo. Prvi put za štićenika Husky, život u novom domu može postati pravi stres - propustiti će njegovu mamu, tražit će "svoje" mirise. Stoga se preporuča da prije nego što njegovu majku podigne štene, stavite mu svoje stvari pokraj njega, tako da se navikao na miris novog vlasnika nekoliko dana. Nakon pomicanja, ista stvar može se postaviti pored stelje štene. Obrazovanje štenaca iz huske treba početi od 1,5 mjeseca.

Karakteristike lika i načina življenja tajskog

Husky je uzgajao kao pastir, lov isanjkastog psa, tako da je nepodnošljivo da ona bude kod kuće, bez stalnog opterećenja. Husky je samo trebao trčati, izvodeći različite naredbe. Da bi bili u teškom remenje s drugim huskies - ne raditi, ne teške dužnosti, nego prirodnu nužnost organizma.

Ovi psi su osigurani za značajneopterećenja, rad, za život u otežanim uvjetima. U svojoj naravi, čak uopće nema pojam „vlasništva” - oni su uvijek spremni podijeliti ono što imaju, čak i ako to nije dovoljno za njih. Ova značajka prirode pomaže im da prežive u najtežim situacijama u prijelaze tijekom teških mrazeva.

Zaključavanje tanke u stanu znači osuditi na mučenje. Ovaj je pas rođen kako bi pokazao svoju snagu, ustrajnost i predanost.

psi su huskavi lik

Njega i obuka hrskavih

Značajke skrbi i obuke hrskavih također su povezane s prirodom lika.

Teško je trenirati od tri mjeseca. Prva stvar koju bi štene trebalo naviknuti jest njegov nadimak. Tada možete početi učiti prve ekipe. Počnite trenirati s naredbama "sjesti", "meni", "sljedeće". Te su ekipe postavljene na temelje poslušnosti pasa. Glavna stvar koju trebate zapamtiti kada se trenirate s kukuljicama - ne možete se slomiti, psovati i ljutiti sa psom. Svi timovi, osim "fu" i "nemoguće", moraju se izgovoriti čvrstim glasom, ali bez prijetnji.