Staklene police na zidu

Staklene police su dobri, jer oni pomažustvoriti svjetlo, zračni unutrašnjost, uspješno uklopiti u bilo kojem stilu. Moderne tehnologije omogućuju da stvorite policu svim oblicima i konfiguracijama. Oni mogu biti sa i bez osvjetljenja, kutne, kružni, zgazi. Dakle, uz njihovu pomoć ćete biti u stanju stvoriti jedinstvenu atmosferu - zanimljiv, šarene, moderan.

Staklene police na zidu u unutrašnjosti

Staklene police na zidu može biti smješten u bilo kojem redoslijedu stvaranja okićen labirint njih. Oni su također vrlo zgodan za pohranu časopisa, suvenira, CD, fotografije i još mnogo toga.

Staklene police na zidu za suvenira,dopunjena slikama i drugi zid dekor može stvoriti romantičnu atmosferu. Klupe su ne samo transparentno, ali neprozirni, najrazličitiji boje. To omogućuje da ih kombinirati skladno s ostatkom interijera i održavati s njim jedan stil.

Staklene police može biti obješen u svakoj sobi: kupaonica, dnevni boravak, hodnik, kuhinja. Police s rasvjetom mogu obavljati istovremeno ulogu svjetiljke. U mraku, tajanstveni isticanje izgleda vrlo lijepo.

Udobne kutak staklene police na zidu - oniotporan i izdržljiv, jednostavan za instalaciju. Oni se mogu smatrati kao jedan dekorativni element. Većina tih polica može se naći u kupaonici. Staklo je vrlo dobar čist, ne boji vode, ne hrđa i ne deformirati. Dakle, sa sigurnošću možemo reći da je ovaj materijal je savršeno pogodna za takve svrhe.

Prilično slatka lonci pogled na ove police scvijeće. Oni Čini se da lebde u zraku, ili plesti zid. I ne bojte se, da se staklo ne može izdržati težinu. Tipično, police su izrađene od debele i otpornog materijala. Ipak prevelika lonci za cvijeće na staklenim policama je bolje ne.

Staklene police na stenu1

Staklene police na stenu2

Staklene police na stenu3

Staklene police na stenu4

Staklene police na stenu5

Staklene police na stenu6

Staklene police na stenu7

Staklene police na stenu8

Staklene police na stenu9