nagnutih zidnih polica

Ne, možda, ne jednu kuću, bez obzira gdjeIzvorna i moderna polica unutarnje stijenke. Ovisno o obliku, viseće police mogu biti ravne i nagnute, jednokatni i naslonjeni, otvoreni i zatvoreni.

Ako želite odabrati policu za vješanje za malu sobu, trebali biste radije imati zid od kuta. Ne treba puno prostora, ali istodobno takva polica je vrlo prostrana i kompaktna.

Suspendirane police za zidove izrađene su od raznih materijala: drva, metala, stakla, plastike.

Uokvirene šarke u unutrašnjosti

Zidne police - to je neophodnoPribor u bilo kojem interijeru. Na primjer, u studiji na zakrivljenoj polici za kutak mogu se pohraniti knjige, časopisi i ostali potrebni pribor.

Kutne zidne stijenke1

nagnute zidne police2

nosačima pod kutom obloženim zidom3

U dječjem kutu, šarkama polica se može koristiti za igračke ili knjige, udžbenike i bilježnice.

Kutne zidne police4

Nagnute zidne police5

Police za viseće zavjesice6

U dnevnoj sobi na polici otvorenog kutato će izgledati lijepo lijepo uslugu. Izvorna tehnika je korištenje kutnih kutnih polica koje nisu u unutarnjem kutu prostorije, ali ne i vanjski.

nagnute zidne viseće police7

Kutne zidne viseće police8

Kutne zidne ploče sa zidom9

Ulogljena drvena ili staklena polica za kutakjer kuhinja služi za spremanje raznih kuhinjskih posuđa. Mala metalna polica također izgleda sjajno u kuhinji. Može se koristiti za pohranu malih staklenki sa začinima i drugim začinima. Međutim, takva metalna polica može se koristiti samo u unutrašnjosti gdje su prisutne druge metalne površine ili proizvodi.

nagnute zidne viseće police10

police za viseće zavjesice11

police za viseću stijenu zida 12

Čak iu kupaonici, polica za ugradnju na zidove će biti na mjestu. Viseći je dovoljno blizu kupelji, prikladno je pohranjivati ​​šampone, kreme i druge kozmetičke proizvode.

police za viseće kucanje zidova13

nagnute zidne police14

kutnih zidnih polica15

U hodniku je prikladno koristiti mali kutakviseće police, na koje možete ući u kuću, staviti ključeve, telefon i druge sitnice. Police za viseće kutke, smještene u bilo kojoj prostoriji, mogu se koristiti za unutarnje cvijeće.