Kako prati jaknu na sinteponu

Trenutno, sintepon se smatra trajnimi pouzdano punjenje gornje odjeće. On daje samo prirodne termalne kvalitete dlake, ali se brine o sintetičkim padding je mnogo lakše. Zatim ćemo razgovarati o tome kako ispravno oprati sinfon jaknu.

Prije nego što operete sinfon jaknu,potrebno je saznati koji je materijal napravljen, jer je sintetička vlakna drugačija. Jeftinija opcija je lijepljeni sintepon, čije se čestice povezuju ljepilom. Takva odjeća izgleda raskošno i elegantno, ali ga ne možete izbrisati jer može izgubiti svoj izgled. No, jakna, ispunjena s iglom-probijena ili thermosetting sintepon, ne boji se bilo ručno pranje ili automatski.

Ručno prati bolje sapunom za kućanstvo,tekuća sredstva ili prašci koji ne sadrže izbjeljivač. Sada ćemo odgovoriti na pitanje, na kojoj temperaturi je dopušteno pranje jakne od sintepona. Proizvođači vanjske odjeće preporučuju da se pridržavaju niskotemperaturnog režima, koji ne bi trebali prelaziti 30 stupnjeva. Nemojte potopiti sinteponovye stvari, bolje ih je prethodno prati uobičajenim sapunom, deterdžentom za pranje posuđa ili sredstvom za uklanjanje mrlja.

U kojem je načinu pranje jakne?

U stroj za pranje rublja sintepon dobro očuvan,ako koristite posebne programe nježnog ili ručnog pranja. I ni u kojem slučaju ne trebate uključiti načina "Spin" i "Dry". Baš kao i pranje ruku, morate odabrati prašak za automatski stroj bez izbjeljivanja.

Za najbolji učinak temeljito isperite i koristite veliku količinu vode. U tom slučaju proizvod neće ostaviti tragove i mrlje od praha.

Suha jakna može biti, visi na vješalicu ili se širi na ravnoj površini. Synthepone se brzo suši. Ako je potrebno glatko platno, to se može obaviti željeznicom pomoću obloge od gaze.