Kako prati park?

Izvrsna odjeća za hladnu zimu duguZimska jakna-park s grijačem ili sintetikom. Park ima izvrsne odijela za vodu, vjetar ga ne upuhuje, a punilo ga čini toplim i nezamjenjivo čak i kod 50 stupnjeva mraza. Parkovi su izrađeni od različitih materijala: najlona, ​​pamuka, trapera, pa čak i svile. Kao i svaka druga odjeća, park s vremena na vrijeme treba očistiti. Postupak pranja je isti za sve vrste parkova.

Kako prati parku jaknu?

Razmislite je li moguće izmoriti park iz pamuka i sintetike i kako to ispravno raditi.

Prije svega, potrebno je pročitati oznaku zaPranje parkova, koje se obično primjenjuju na naljepnici jakne. Neke od njegovih vrsta ne mogu se oprati. U tom slučaju, jaknu treba dati kemijskim sredstvima za čišćenje. Ili očistite park na suhom mjestu.

  1. Prije pranja kabela potrebno je sve pričvrstitigumbe, patentni zatvarači i gumbi na njemu, a zatim isključite proizvod. Tako će park biti zaštićen od deformacije, a na njemu se nalaze i razni metalni pribor - od ogrebotina na bubanjskom stroju.
  2. Najbolje je oprati park u pranjuautomatski stroj s prednjim utovarom, jer svi ostali strojevi imaju grublji utjecaj na donju jaknu. Dobar je izbor oprati park s teniskim loptama koje će se, zajedno s jaknom u bubnju stroja, razbiti pahuljicu unutar jakne i spriječiti padanje u kvržicu.
  3. Proširite park u hladnoj vodis nježnim načinom bez automatskog predenja. Odvrtanjem jaknu rukom, pazeći čistu vodu teče iz nje, ili čak i prljava. U potonjem slučaju ponovno se protezite u parku.
  4. Sljedeća faza će biti pranje parkova u vodama od 30 stupnjeva, ali već s 2/3 čaša posebnog tekućeg deterdženta za pranje proizvoda.
  5. Sada je vrijeme za sušenje parkova. Postavite jaknu na ravnu vodoravnu površinu: na podu, na primjer,

    Je li moguće prati park

    ili na stolu. Potopite se na vrh parka s dobro upijajućim ručnikom.
  6. Da bi se park parkirao dolje,potrebno je koristiti sušilicu s niskom temperaturom. I svakih deset minuta morate izvaditi svoju jaknu i temeljito ga protresite i razbijte ga u nju. Možete sušiti park i blizu izvora topline: centralno grijanje baterije, grijač, itd. Ali u ovom slučaju, s vremena na vrijeme, budite sigurni da tresti jaknu da ravnomjerno osuši punilo.

Park će vam poslužiti više od jedne sezone, ako ga pažljivo liječite i pravilno isprati proizvod.