Kako prati umjetnu krzno

Danas se možete upoznati s još više proizvodaumjetna krzna umjesto prirodnog. To je razumljivo, jer umjetna krzna je jeftinija, a po težini je lakše. Na primjer, za šivanje krzna, ne morate ubiti životinje. Suvremena tehnologija omogućuje vam stvaranje krzna, izgleda vrlo sličnog prirodnom.

Svi znamo da svaki proizvod nosipostupno postaje prljava. Najbolje je da ga dajte suhim sredstvima za čišćenje. Međutim, ova je usluga vrlo skupo, a ako želite spasiti, pokušajmo saznati je li moguće izbrisati umjetnu krznu i kako to učiniti.

Kako prati krzno od jakne?

Praktično na bilo kojem krznom proizvodu treba bitiNa njemu se nalazi naljepnica s uvjetima za pranje proizvoda. Postoje stvari koje se ne mogu oprati. Osobito se odnosi na proizvode s dugim umjetnim krznom: kada se pranje pada i neće izgledati vrlo estetski. Međutim, najčešće proizvodi od umjetnog krzna mogu se prati hladnom vodom, a ne iznad + 40 ° C. Pranje treba obaviti ručno ili u stroju u laganom načinu rada i posebnim deterdžentima. Nemojte istisnuti i sušiti takav proizvod u automobilu.

Ako odlučite oprati sako umjetnogkrzna rukom, tada morate upiti četku za čišćenje u otopinu za čišćenje i nježno očistiti proizvod s njim u smjeru drijemanja. Nakon toga, dobro je isprati dobro i toplom vodom. Zabranjeno je odstranjivanje stvari iz krivotvorenog krzna. Trebate samo nježno stisnuti vodu, po mogućnosti s frotirnim ručnikom. Osušite jaknu na sobnoj temperaturi, visi na vješalicu. Nikada ne osušite umjetnu krznu na baterije ili druge grijače. Nakon završnog sušenja krzna može se nježno češljati kako bi se stvorio sjaj i volumen.

Krzno na kapulju, u pravilu, čvrsto je ušivenoproizvod, pa morate prati cijelu jaknu. Ako želite očistiti samo krzno, možete ga očistiti pjenom iz otopine sapunice ili praha za pranje. Nakon vlaženja tampona u takvoj otopini, pažljivo obrišite zagađenu krznu. Nakon toga uklonite ostatke pjene vlažnom spužvom. Osušite jaknu na isti način kao i nakon pranja.