kako slikati kožnu jaknu

Slažem se, svatko od nas ima stvari kojemi stvarno volimo, unatoč činjenici da ih koristimo već nekoliko godina. Netko ima lijepu bluzu od svile, netko ima udoban odijelo za hlače, a netko ima omiljenu kožnu jaknu. A ako se udobna odjeća iznenada raspada, vrlo je sramotno i uvredljivo. Razgovarajmo danas, kako možete obojiti kožnu jaknu i dati joj drugi život.

Gdje je bolje slikati kožnu jaknu - kod kuće ili u kemijskom čistionici?

Suočen s zadatkom da se vrati na vrhodjeća, koja je jakna, rub postavlja pitanje, gdje je kožna jakna bolje oslikana, kod kuće na vlastitim ili pouzdanim profesionalcima? Svaka od ovih opcija ima svoje prednosti i nedostatke.

Naravno, koristimo usluge kemijskog čišćenja, mioslanjaju se na znanje i vještine svojih zaposlenika. Međutim, bilo je slučajeva kada ti profesionalci nisu bili u najboljem mogućem roku. Klijent je dobio pokvarenu stvar, pa čak i s njim su tražili novac. Noćna mora.

Ako riskirate i još uvijek radite slikanjesama jakna, možete uštedjeti novac i živce. A ako nešto ne uspije, barem neće biti tako uvredljivo. Odlučio sam to učiniti sam. Možda ćemo se zaustaviti na pitanju kako nacrtati kožnu jaknu kod kuće, detaljnije.

Kako nacrtati kožnu jaknu kod kuće?

Ali za ovo moramo saznati još jednuvažna točka. Kako slikati kožnu jaknu kako bi učinak bio najbolji? Trenutno postoji mnogo sredstava za bojenje, ali svi su podijeljeni u tekućinu i aerosole.

Boja kožne jakne s aerosolomznači, čisti se mekom vlažnom krpom od prljavštine, spušta vješalice i raspršuje sprejeve polako. Samo pazite da se boja ravnomjerno širi.

S tekućom bojom, oni se tako tretiraju ovako. Sako se čisti od prašine i prljavštine na isti način kao u prvom slučaju. Boja se ulijeva u široku plitku posudu i nanosi se spužvom na kožu, ravnomjerno se širi preko površine. I tijekom sušenja, periodično pijuckaju ili zgnječe naslikana područja, tako da ostaju meke i podatne.

I u oba slučaja, i obojite jaknubolje je pogledati ga s najupečatljivijih mjesta, da biste vidjeli reakciju kože. Kao što možete vidjeti, pitanje je kako slikati kožnu jaknu, riješiti ćemo ga, probati, i uspjet ćete.