Police za predsoblje

Police za hodnik su jedan od najvažnijih namještaja ove prostorije. Uostalom, pohranjuje veliki broj stvari koje treba poduzeti pri napuštanju kuće.

Šarke za hodnik

Viseće police su pričvršćene na zid i služe za pohranu odjeće, pribora i drugih važnih sitnica.

Rok vješalica za hodnik istodobno obavlja dvije funkcije: možete postaviti kišobrane, vrećice ili kape na gornju površinu i objesiti vanjsku odjeću na kuke postavljene ispod polica.

Police za hodnik1

Police za hodnik2

Police za anterooms3

Polica za ključeve U hodniku se obično približavavrata. Njegovo ime izravno označava funkcionalnu svrhu ove police. Najčešće je mala veličina. Varijanta takve police može biti mala polica za hodnik.

Police za hodnik 4

Police za predvorje5

Police za hodnik 6

Polica za šešire u hodniku će biti zgodan i pristupačan mjestoPohrana svih šešira. Može se pričvrstiti preko vješalice ili na bilo kojem drugom prikladnom mjestu. Materijal za takvu policu obično je stablo, iverica ili MDF, ali možete pronaći metalne police za hodnik.

Police za hodnik7

Police za hodnik8

Police za hodnik9

Rok organizator Za hodnik izvodi nekoliko različitih funkcija. Na njemu možete pohraniti i šeširi, suncobrane i odjeću. Posebno dobar izgled takve police u unutrašnjosti malih hodnika.

Police za hodnik10

Police za hodnik11

Police za hodnik12

Police za cipele za hodnike

Police za cipele Nemojte se vješati na zid, ali se postavljaju na podsoba. Ovisno o prisutnosti ili odsutnosti fasada, oni mogu biti zatvoreni ili otvoreni. Takve police često imaju posebne uređaje za održavanje cipela. Može se izrađivati ​​od metala ili drveta. Police za cipele mogu biti dizajnirane za različite broj parova cipela. To utječe na veličinu polica sama. Neki od njih mogu imati prilično veliku visinu i izgledati više kao otvorena pregrada za ladice. Police za cipele također se razlikuju po obliku: pravokutne, okrugle i kvadratne.

Police za anterooms13

Police za hodnik14

Police za anterooms15