hipijska zabava 0

Stranka u stilu mira, ljubavi i slobode idealna jepogodan za prijateljske i vesele mlade ljude, impregnirane mirnom pobunom - djeca cvijeća. Da biste stvorili atmosferu blage romantike, zabave i pacifizma, trebate vrlo malo.

Party u stilu hipija - dekor soba

Idealno, ako imate ljetnu kućicukuću ili stan. U sobama je potrebno stvoriti sumrak, obložiti prozore prozirnim tkaninama s etničkim obrascima, svijetlim apstrakcijama i velikim cvijećem.

Kao mjesto za sjedenje svijetle svijetle vrećice, jastučići, položeni. U sredini će se nalaziti mali stol s osvježenjem i svjetiljka koja simulira vatru.

Obavezna atribut hippijskog doba je gitara. Bez nje, stranka neće biti puna. Kao dodatna rasvjeta i dekor, prikladne su žarulje sa žaruljama koje su vodile vodoravno i okomito po sobi.

Od sitnica treba nakit u obliku zrna, satenavrpce, lanci s privjescima što cifični znak. Na zidovima možete objesiti plakate sa sloganima poput hipija „Vodite ljubav, a ne rat!”, „Flower Power” ili „Sve što je potrebno - to je ljubav!”.

Ako stranka hipi prolazi u prirodi, to je moguće organizirati jahanje tematske prijevoz, na primjer, slikano minibus Volkswagen kamper kombi!

Na stranicama partije u stilu hipija morate razbiti nekoliko svijetlih šatora i pripremiti mjesto za vatru. Drveće i grmlje trebaju biti ukrašeni svijetlim zakrpama i vrpcama.

Što nositi za party hippy?

Jednostavne i praktične stvari izrađene od prirodnih materijala svijetle boje, s vidljivim zakrpama, dopunjen s velikim ukrasima - to je pravi hippie odjeću.

Slobodni sarafani i dugačke suknje, traperice s bojama u boji, šarene majice, pletene veste, košulje odjevene u košulje, prsluke - sve je idealno za zabavu.

Nemojte zaboraviti na puno pribora - baubles, laces, velike naušnice, zavoje, dekoracije u obliku cvijeća i perja.

hippijska zabava 1

hipijska zabava 2

party hippije 3

hippijska zabava 4

party hippije 5

hippijska zabava 6

hipijska zabava 7

hippijska zabava 8

hipijska zabava 9