police od nehrđajućeg čelika

Kupaonice u nehrđajućem čelikuOni su popularni u svakodnevnom životu zbog njihove praktičnosti, oni ne zauzimaju puno prostora u zatvorenom prostoru. Malo težine strukture, unatoč činjenici krhkosti, mogu izdržati teška opterećenja. Osim toga, takav materijal se ne boji utjecaja vlage i mehaničkih oštećenja, ima atraktivan sjaj, savršeno se uklapa u moderan interijer.

Većina polica od nehrđajućeg čelika za kupaonicu prekrivena je kromom, daje dulji rad proizvoda.

Vrste police u kupaonici od nehrđajućeg čelika

Najčešće su takvi proizvodi izrađeni u oblikurešetke različitih konfiguracija. Oni su prikladni za postavljanje kemikalija za kućanstvo, spužve, spužve, često modeli sadrže rukohvat i kuke za vješanje ručnika.

  1. Polica za kupaonice od nehrđajućeg čelikaoblik može biti pravokutni, okrugli, ovalni, trapezoidni, kvadratni. Pravokutni geometrijski oblik i graciozan sjaj daju prostoriji laconizam i ozbiljnost. A okrugle inačice s oštrim kutevima koji nedostaju čine unutrašnjost elegantnijom.
  2. Polica za kutu od nehrđajućeg čelika za kupaonicu je kompaktna i udobna. Pomaže ergonomski koristiti prostor u sobi, možete ga instalirati čak i izravno u kut u blizini kupke.
  3. Police mogu biti obješene na zid sa spajalicama ili usisnim čašama, često su mali predmeti učvršćeni na ulaznim vratima.
  4. Polica za kupaonice od nehrđajućeg čelika za praktičan rad mogu imati različit broj razina ovisno o lokaciji i odredištu.

Nehrđajući čelik će biti izvrstan dodataksvaka kupaonica. U klasičnoj sobi, ona će dodati visoke troškove, a moderan - malo sjaja. Takav metal je savršeno u kombinaciji s detaljima sanitarne keramike, miksera i čini s njima lijep dizajn.

police za kupaonice, nehrđajući čelik 1

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 2

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 3

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 4

police za kupaonice, nehrđajući čelik 5

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 6

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 7

police za kupaonicu od nehrđajućeg čelika 8

police za kupaonice od nehrđajućeg čelika 9