Polica u kupaonici

Pod u kupaonici rješava pitanje gospodarstvaprostor u takvoj sobi. Na brojnim policama možete staviti svu kupku, kozmetičke proizvode i ne zauzimati maksimalnu površinu. Osim toga, takav komad namještaja čini dizajn kupaonice privlačnijim.

Vrste ormara kupaonica

Podovi u kupaonici su plastični,drveni, metal od krom ili kovani materijal. Modeli od plastike su lagani i praktični. Često su detalji plastičnog ormarića perforirani, što štiti proizvode od vlažnosti i pruža im dobro prozračivanje. Metalne inačice privlače njihovo oblikovanje, dopunjuju ih staklene police. Krivotvoreni proizvodi s uzorcima i kovrčama imaju lijep plemenit izgled.

Polica u kupaonici 1

Polica u kupaonici 2

Polica u kupaonici 3

Polica za kutak u kupaonici dopuštaza uštedu prostora, najčešće može biti uska i visoka. Takav komad namještaja obično ima otvorene police, može se pričvrstiti na zidove ili strop na vertikalnom stalaku na gornjoj, nižoj razini ili cijeloj visini zida. Trajno su instalirani kutni modeli.

Polica u kupaonici 4

Polica u kupaonici 5

Polica u kupaonici 6

Podovi s ladicama za kupaonicu slični suškrinje, prostrani su od otvorenih polica. Takav namještaj je opremljen s ladicama tipa za uvlačenje, idealno za pohranu posteljine i ručnika za kupanje. Visina i širina takvih proizvoda mogu biti različiti. Često se u takvom namještaju postavljaju košare ili posude.

Polica u kupaonici 7

Polica u kupaonici 8

Polica u kupaonici 9

Prikladno, kada su ormarići u kupaonici postavljeni na kotače, što ih čini pokretljivima i još udobnijim i prikladnijim za korištenje.

Stack u kupaonici 10

Polica u kupaonici 11

Polica u kupaonici 12

Moderan ergonomski stalak može pretvoriti kupaonicu u moderan boudoir. Dodat će udobnost u sobi i omogućiti vam da obavite higijenske postupke s velikom udobnošću.