Pločica za dizajn kupaonice 0

Pločice su glavni dio dizajna kupaonice. Uostalom, pločica je najpopularnija obloga za zidove i kupaonske podove zahvaljujući vodootpornosti i prekrasnom izgledu.

Kupaonica završava pločicama

Završetak prostorije počinje odabirom tona budućeg premaza. Optimalna uporaba dvije ili tri vrste pločica slične palete boja ili kontrastnih tonova.

Dizajn prostorije često pokazuje unutarnjeSvijet vlasnika stana. Osobe s ekstravagantnim karakterom poput upotrebe svijetlih boja i svijetlih, hladnih boja označit će mirni karakter.

Pločica mekane boje koristi se za maleKupaonice, pomoći će vam stvoriti udoban dizajn. Izvrsna zbirka svijetlo sive, plave, bijele. Dopunski interijer može biti friezes, mali paneli, ogledala, elegantna klizna staklena vrata.

Klasična verzija pločica u kupaoniciSobi - bijeli vrh, crni dno, dizajn je nadopunjen crtežima za prikupljanje, koji se nalaze u vodoravnom ili okomitom pogledu. Popularni trend sada je korištenje velikih cvjetova u unutrašnjosti. Mogu se nanositi u obliku redova materijala pri slaganju ili postavljanju velikih tematskih ploča na cijelom zidu.

Moderna kupaonska ploča sada - kopiranje strukture drva, metala, bronce, bakra, srebra i zlata.

Ljubitelji prirodnog interijera oduševit će upotrebom pločica u kupaonici za prirodni mramor svijetlih boja, savršeno će odgovarati sjajnim namještajem i rasvjetom.

Prekrasna dorada kupaonice s pločicama pomoći će vam u stvaranju skladnog dizajna, pomoći će pretvoriti sobu u potpuno mjesto za odmor tijela i duše, udobno i funkcionalno.

pločica za dizajn kupaonice 1

Pločica za dizajn kupaonice 2

Pločica za dizajn kupaonice 3

pločica za dizajn kupaonice 4

Oblaganje pločica za kupaonicu 5

Oblaganje pločica za kupaonicu 6

Oblaganje crijepa za kupaonicu 7

Pločica za dizajn kupaonice 8

Pločica za dizajn kupaonica 9