Stropni strop u kupaonici 0

Povećana vlaga ima destruktivan učinakmnogi materijali, ali se ispostavlja da se u takvim kritičnim uvjetima polimeri koji se koriste za izradu napetosti ponašaju se dobro. Gljive s kalupom, koje se ovdje vole smjestiti, ne daju štetu čak i dekorativnoj površini, a mnogi problemi s ugradnjom takvih stropnih sustava odmah nestaju. Naravno, vlasnici žele znati što je bolje odabrati strop u kupaonici, kao i proučiti nijanse koje ponekad nastaju tijekom njegove operacije.

Kriteriji za odabir stropova u kupaonici

Najpouzdaniji platno izrađuju Francuzi, Nijemcii Belgijanci, pa ako ne oklijevate, onda je bolje odabrati materijal dokazanog europskog proizvođača. Miris s novog stropova nestaje za nekoliko dana, ako se neprekidno održava nekoliko tjedana, onda se bavite proizvodima niske kvalitete. Treba uzeti u obzir da nisu svi europski proizvođači napravili film širine od više od 2 metra. Velike stropove do 4 metra obično prodaju samo kineske tvrtke. Bolje je ne kupiti platno za ovu sobu, unatoč osnovi poliestera, oni ne drže dobro.

Dizajn stropnog stropova u kupaonici

Razmišljajući o tome što odabrati strop za stropsvoju kupaonicu, razmotrite boju keramičkih pločica. Neželjeno je kupiti platnu koja će se spojiti sa ukrasom zidova u jednu masu. Ako ste prisutni na pločice horizontalnim prugama u kontrastnoj boji, a zatim pokušati pokupiti stropa poput boje. Usput, za veliki visoke sobi može biti opremljen sa strukturom multi-level, naglašavajući drugoj boji sve sektore u tom području.

Pokušajte kupaonicu kupiti sjajanStropni stropovi s bojom suprotnom od boje podnice. Ova će tehnika pomoći malo proširiti vizualne granice male prostorije. Vrlo dobar izgled protežu stropove u kupaonici uz originalni ispis fotografija. Najbolja tema ovdje je s plavim nebom, orhidejima, ljiljanima, seascapesima.

Stropni strop u kupaonici 1

Stropni strop u kupaonici 2

Stropni strop u kupaonici 3

Stropni strop u kupaonici 4

Stropni strop u kupaonici 5

Stropni strop u kupaonici 6

Stropni strop u kupaonici 7

Stropni strop u kupaonici 8

Stropni strop u kupaonici 9