Strop u kupaonici

Glavni zahtjevi koje treba razmotriti kadaIzgradnja stropa u kupaonici - završava ga vodootpornim materijalima, pristupačnim i laganim održavanjem te, naravno, estetskim željama.

Postoji mnogo vrsta završnog stropnog materijala koji udovoljava svim tim zahtjevima.

Materijali za završetak stropa u kupaonici

Jedan od najpopularnijih materijala,Jesu li PVC ploče. Ovaj materijal je izdržljiv i vodootporan, pričvršćivanje takvog stropa ne traži mnogo vremena. Stropovi u kupaonici, izrađeni od PVC ploča, ne zahtijevaju složeno održavanje, samo ih obrišite vlažnom krpom. U ovom je dizajnu lako instalirati svjetiljke.

Plastični stropovi u kupaonici su vrlo praktični, u bilo kojem trenutku možete mijenjati plastiku dosadnu na novu, ostavljajući istovremeno stari okvir.

Strop u kupaonici 1

Strop u kupaonici2

strop u kupaonici3

Često odabrati police za kupaonicu- izgledaju moderno i stilski. Takav strop je sastavljen od stalka kao dizajner, njihova instalacija je vrlo jednostavna. Reiki - dovoljno fleksibilan, izrađen od aluminija ili plastike, može biti koristan kada je strop krivudav, a ne ravno. Strop aluminija u kupaonici, posebno prekriven pozlatom ili kromom, nije samo lijep, nego i izdržljiv.

strop u kupaonici4

Strop u kupaonici5

strop u kupaonici6

Strop u kupaonici možete napraviti slojevito,Korištenje gipsane ploče otporne na vlagu. Takav originalni dizajn pomoći će sakriti neravnine i nedostatke stropne ploče, ventilacijske komunikacije, ožičenje.

strop u kupaonici7

strop u kupaonici8

strop u kupaonici9

Da biste napravili zrcalni strop u kupaonici, trebali biste pozvati stručnjaka, instaliranje nije lako. Ovaj strop izgleda šik, skup i zahtijeva pažljivu njegu.

strop u kupaonici10

strop u kupaonici11

strop u kupaonici12

Izvrsna opcija u kupaonici bit će prostirni strop, koji može zaštititi sobu od poplave, lako se uklapa u bilo koji stil interijera, koji se lako brine.

strop u kupaonici13

strop u kupaonici14

strop u kupaonici15