Polica u kupaonici

Kao u bilo kojoj drugoj sobi, stvoritiPoseban ugođaj udobnosti, koji se mora odmoriti i opuštati, u kupaonici treba obratiti posebnu pozornost organizaciji prostora. Najjednostavniji, ali učinkovit i učinkovit način za postizanje toga je postavljanje jedne ili više prikladnih i funkcionalnih police u kupaonici. Štoviše, možete ih pokupiti za bilo koji ukus, boju, veličinu i razne materijale.

Vrste police u kupaonici

Tradicionalne police u kupaonici suŠarke na policama. U pravilu, a to je također postalo tradicionalno, u kupaonici odaberite staklene police. Vizualno, apsolutno ne mijenjaju prostor, ali se mogu slikovito uređivati ​​razne staklenke, boce, boce i limenke. Da, i skrb za takvu policu ne pruža nikakve probleme, jer se staklo ne boji čak i izravnog ulaska vode, ako je potrebno, policu se jednostavno može oprati.

Polica u kupaonici1

Polica u kupaonici2

Polica u kupaonici3

Standard, možemo reći klasičnu opcijuPostavljanje takvih police u kupaonicu - zajedno s ogledalom iznad umivaonika. Možete kupiti u kupaonici i set u jednom stilu - polici s ogledalom ili polici s ogledalom i pozadinskim osvjetljenjem.

Polica u kupaonici4

Polica u kupaonici5

Polica u kupaonici6

Druga vrsta police u kupaonici koja se koristiPosebno su popularne plastične police. Zbog raznolikosti oblika, veličina i boja, mogu se odabrati čak i za najmanju kupaonicu i za bilo koji stil ukrašavanja. Na primjer, kutna plastična polica lako se može postaviti u kut iza same kupaonice. Prikladno je organizirati spužvu za kupanje, šampon - sve na dohvat ruke i ne bojte se da će polica plijeniti od dobivanja vode, jer plastika ne reagira na nju. Osim toga, plastične police su lagane, dovoljno jake i, što je najvažnije, pristupačne.

Polica u kupaonici7

Polica u kupaonici8

Polica u kupaonici9

Još jedna vrlo praktična vrsta police u kupaonici -Police na usisavačima. Tipično, oni su izrađeni od plastike, a mogu se pričvrstiti na bilo koju glatku površinu, čak i na brodu kadom / police mogu upoznati s takvom vrstom učvršćivanje i stakla, ali ne uvijek odojak pouzdanost dovoljno visoka .; postoji mogućnost da je polica će pasti i slomiti. / praktičan i gledati u modernim stilski policama u kupaoni na izdancima izrađene od nehrđajućeg čelika. Izrađena je od tanke metalne šipke, oni daju unutrašnjosti lagana i prozračna.

Polica u kupaonici10

Polica u kupaonici11

Polica u kupaonici12

Dovoljno je dopušteno u kupaonici i policamadrva. U ovom slučaju, izrađeni su od drveta otpornih na vlagu ili prekriveni spojevima koji odbijaju vlagu. Drvena polica u kupaonici može se izrađivati ​​vlastitim rukama i postaviti je na najneobičniji način - to će unutarnje kupaonicu učiniti individualnim i jedinstvenim. Evo nekoliko primjera korištenja drvenih police:

  • U pravilu, prostor iznad vrata kupaonice se ne koristi. Nakon što ste ovdje stavili policu, iskrcati ćete prostor. Takva polica u kupaonici prikladna je, primjerice, za čuvanje čistih ručnika;
  • Vrlo funkcionalna i učinkovita drvena polica ispod sudopera. Ovdje možete organizirati stvari iz kategorije "sve pri ruci" i također zatvoriti sve komunikacije.
  • Polica u kupaonici13

    Polica u kupaonici14

    Polica u kupaonici15

Podne police u kupaonici

U unutrašnjosti prostranih kupaonica skladnoPostavit će podne police. Mogu se izrađivati ​​u obliku stalka ili kutije za olovke, možete pokupiti u kupaonici i prostrani model ormara s jednim ili više ladica. Na takvim policama, ručnici, kupaći ogrtači, higijenski proizvodi će biti prikladni. Materijal za izradu podnih polica može biti plastična, umjetna ratana, drvo. Dekoracija kupaonice bit će polica kromiranog metala s policama stakla.

Polica u kupaonici16

Polica u kupaonici17

Polica u kupaonici18