Kupaonica u privatnoj kući

Vremena u privatnoj kući svihblagoslovljena korist civilizacije bila je samo struja, prošla. Uz neke investicije i fantazije, bilo koja prigradska građevina može se brzo pretvoriti u najsuvremenije elektroničko kućište napunjeno elektronikom. Dakle, obična kupaonica u privatnoj kući je zajednička, pa čak i izuzetno neophodna stvar. Nove posjede gotovo nikada nisu podignute bez kanalizacije i tekuće vode, au starim kućama za ovu sobu dodjeljuju se skladišta, mjesto ispod stubišta, dio verande ili kuhinje.

Dizajn kupaonice u privatnoj kući

Odabran je skup sanitarne opremeobično standard, malo drugačiji od situacije u ovoj sobi apartman - tuš ili kadu (ako to područje dopušta, možete instalirati oba predmeta), sudoper, bidet. Glavni namještaj u ovoj sobi su ormarići, ormarići, ormarići, ogledala. U prostranoj kupaonici postoji mogućnost ugradnje ormara, što će omogućiti sakrivanje gotovo svih stvari, kemikalija za kućanstvo i posteljinu. Ako ste na izgradnji, onda možete pružiti ugrađeni namještaj i razne niše.

U drvenoj zgradi, zidovi su minimalni,au privatnoj kući cigle kupaonica je okrenuta pločicama, zidnim i stropnim pločama, ukrasnim kamenom, mramorom. Ako vam se sviđaju stupovi i lukovi, upotrijebite mozaik u ovoj sobi za ukrašavanje. Na podu je najjeftiniji izbor koristiti linoleum. Više praktični materijali su pločice, laminat ili drvo otporni na vlagu, porculanski kamen. Strop u kupaonici sada je ukrašen pločama, naponskim sustavima.

Značajke kupaonice u privatnoj kući

Ako u visokim zgradama sve komunikacijecentralno se servisirati, a sami se brinite za sigurnost posjeda, funkcioniranje različitih mehanizama i uređaja. Kanalizacija, sustav ekspanzije, senzori i vodoopskrba trebaju biti pouzdani ili stručnjaci ili, ako postoji kvalifikacija, opremiti se. Ali to vam daje priliku da prilagodite komunikaciju sa sobom, stvarajući jedinstvenu interijer kupaonica u privatnoj kući. Postavite po vlastitom nahođenju veličinu kupaonice, tuš kabine, bazena ili parne sobe - ovo je veliki uspjeh. Samo pokušajte napraviti promišljen projekt bez žurbe i odabrati prave materijale.

Kupaonica u privatnoj kući 1

Kupaonica u privatnoj kući 2

Kupaonica u privatnoj kući 3

Kupaonica u privatnoj kući 4

Kupaonica u privatnoj kući 5

Kupaonica u privatnoj kući 6

Kupaonica u privatnoj kući 7

Kupaonica u privatnoj kući 8

Kupaonica u privatnoj kući 9