Kupaonica u Provence stilu

Interijer stil Provence je jednostavnost imilost. On je bliži obiteljskim ljudima koji cijene udobnost i udobnost u kući. Ovaj stil karakterizira prisutnost prirodnih materijala za završnu obradu lakih pastelnih nijansi.

Kupaonski namještaj i pribor Provence

Ako ste odabrali dizajnirati kupaonicuromantični stil Provence, a onda su zidovi najbolje ukrašeni drvetom, na primjer, do sredine zida, ukras je izrađen ukrasnim drvenim pločama, a iznad - žbukani i obojeni zid. Pogodno za ovaj stil bijele ili vrhnje ploče ili keramičke pločice.

Kupaonica u stilu Provence1

Kupaonica u stilu Provence2

Kupaonica u stilu Provence3

Strop može biti obojan bijeli ili jednostavno bijeljen. Moderan interijer vaše kupaonice u stilu Provence sa stropnim gredama ili njihovim imitacijama.

Podna obloga može biti izrađena od drvenih ploča, obojenih u smeđim tonovima. Moguće je koristiti keramičke pločice koje simuliraju stablo na podu kupaonice u stilu Provence.

Provence style bathroom4

Kupaonica u stilu Provence5

Kupaonica u stilu Provence6

Direktno kupka mora biti glatkaZaobljeni oblici. Može biti kao na visokim figurama, a nemaju ih uopće. Umivaonik može biti raznih oblika: zdjela ili tulipana ugrađena u obloge ili montirana na iste metalne noge kao i kupka.

Kupaonica u stilu Provence7

Kupaonica u stilu Provence8

Kupaonica u stilu Provence9

Kupaonski namještaj u ovom stilu bi trebao bitiDrvena, iako su sve vrste krivotvorenih elemenata dobrodošli. Lijepo je pogledao u kupaonicu umjetno smještenom polici, ormariću ili komodalima. Možete ih dekorirati u tehnici decoupagea, vrlo prikladnog u ovom stilu.

Kupaonica u stilu Provence10

Kupaonica11 u prirodi

Prostorna kupaonica12

Neophodan je atribut za kupaonicu,uređena u stilu Provence, to je ogledalo. To može biti okrugla sa šarkama s pozadinskim osvjetljenjem ili veliki kat sa zaobljenim rubovima: sve ovisi o veličini vaše kupaonice. I možete napraviti cijeli zid zrcala.

Kupaonica u stilu Provence13

Kupaonica u stilu Provence14

Kupaonica u stilu Provence15

Stil Provence može se naglasiti cvjetnim ukrasima ili crtežima na ručnicima i prozorskim zavjesama

,