Ideje za malu kupaonicu

Kupaonica rijetko voli svoje vlasnikedimenzije, a kada stavite sve vodovod i namještaj, soba postaje sitna. Međutim, pomoću malih dizajnerskih trikova možete zavarati vid i vizualno proširiti prostor. Kako nam ideje za popravak male kupaonice nude profesionalne dekoratere? O ovom dolje.

Ideje unutarnjih poslova kupaonice

Raspored kupaonice treba započeti s odabiromokrenutim pločicama. Nakon toga, već možete početi odabrati toaletne potrepštine, vodovod i pribor. Kakve su pločice prikladne za malu kupaonicu? Univerzalna opcija je lagana pločica male veličine. Za kontrast, možete odabrati nekoliko traka pločica s uzorkom ili staklenim mozaikom. Pod je prekriven mramornim pločicama prirodne sjene (smeđe, bež, mliječno). Izbjegavajte sjajne, tamne površine jer pokazuju tragove vode i sitnih mrlja.

Ideje za malu kupaonicu 1

Ideje za malu kupaonicu 2

Ideje za malu kupaonicu 3

Nakon završetka grubog posla,nastaviti do postavljanja namještaja i sanitarne keramike. Odaberite najfunkcionalniji i kompaktniji proizvod. Prilikom planiranja prostorije naći ćete korisne sljedeće ideje o dizajnu kupaonice:

 1. Mjesto vodovodja, Komponente bi se trebale nalaziti suzimajući u obzir njihovu funkcionalnost. WC je najbolje postavljen bliže kanalizacijskoj cijevi i sudoperu pored kupaonice. Ako soba nema dovoljno prostora za perilicu, instalirajte tuš.
 2. Ideje za malu kupaonicu 4

  Ideje za malu kupaonicu 5

  Ideje za malu kupaonicu 6

 3. Dodatni funkcionalni prostor, Koristite različite držače i kuke na kojima možete objesiti odjeću i ručnike. U nišama i malim smećima pohranjuje pribor za kupaonicu.
 4. Ideje za malu kupaonicu 7

  Ideje za malu kupaonicu 8

  Ideje za malu kupaonicu 9

 5. Veliko ogledalo, Naručite maksimalno ogledalo s osvjetljenjem i police za kupaonicu. Proširit će prostor i poslužiti kao mjesto za pohranu važnih sitnica.
 6. Ideje za malu kupaonicu 10

  Ideje za malu kupaonicu 11

  Ideje za malu kupaonicu 12

Prilikom izrade dizajna, nemojte se bojati koristitikreativne ideje za kupaonicu. To može biti originalni ormarići s ugrađenim policama, zanimljivi držači toaletnog papira i ručnika, self-made šarke police.