Pozadina za kupaonicu

U većini slučajeva, kupaonice čineKeramičke pločice. Jako je izdržljiva. No, postoji kategorija ljudi koji pokušavaju donijeti udobnost i zest čak i unutrašnjost ove sobe. Stvorite ga pomoći će vam i.

Zidni papiri za kupaonicu: biti ili ne biti?

Jasno je da je korištenje pozadine za registracijuProstor omogućuje stvaranje neobičnih i ugodnih interijera za oči. Ali za sobe s visokom vlagom, s posebnom pažnjom trebate odabrati završne materijale. Ova metoda registracije ima i prednosti i slabosti.

Među nedostacima očito je reakcijaObrada materijala na uvjete podizane vlažnosti. Mnogi tipovi tapeta imaju papirnu podlogu, što je u potpunosti razmaženo kontaktom s vodom. Ljepilo također može reagirati s vlagom i nabubriti, ostavljajući ružne humke ili mrlje. Na štetu sposobnosti pozadine da upija vlagu, prije ili kasnije možete naići na problem pilinga.

Ali čak i sa svim ovim nedostacima, pozadina za kupaonicu ima niz prednosti:

  • Trošak materijala i rad majstora je red veličine manji nego kod upotrebe pločica;
  • promijeniti pozadinu je puno lakše i brže nego obbivat pločica i ponovno poravnajte zidove;
  • Izbor uzorka, čekića ili boje je mnogo širi, a "polje za manevre" znatno je povećano.

Kao što možete vidjeti, ova opcija zidovi uTočan pristup je dosta dopušten. Da bi se izbjegli svi gore navedeni problemi, dovoljno je slijediti jednostavna pravila. Najvažnije je odabrati prave materijale za završnu obradu visokih temperatura zraka.

Pokušajte izbjeći mjesta na kojima će biti konstantan i izravan kontakt s vodom: područje kade ili tuš kabina, umivaonik. Unaprijed se pobrinuti za dobro prozračivanje prostorije.

Koja pozadina može biti zalijepljena u kupaonici?

Ako se odlučite da je ova varijanta dizajn sobi je pravo za vas, to je vrijedno da se zaustavi u detalje o vrstama tapeta, koje su pogodne za ove svrhe.

  1. Tekuća pozadina u kupaonici - posljednja riječ uinterijera. Zapravo, ovo je jedna od vrsta žbuka na bazi vode. Nakon što nanesete sloj na zidu, zamrzava se i ne postaje osjetljiv na prskanje vode. Prije stavljanja tekuće tapete u kupaonicu, površine treba pažljivo pripremiti. Prvo nanesite sloj posebnog premaza, a zatim bezbojni vodootporni lak. Postoji nekoliko razloga za odabir tekuće tapete u kupaonici. Očigledna prednost je nedostatak šavova. Oni su ekološki, ne sadrže toksične tvari.
  2. Vinilna pozadina za kupaonicu dobro se preporučujesami u uvjetima stalne vlažnosti. Čak i ako ih povremeno prskate vodom, oni će zadržati svoj izvorni izgled već neko vrijeme, a da ne spominjemo par ili male sprejeve. No, takav užitak nije jeftin, iako je njihov dugi vijek trajanja takav otporan na vlagu za kupaonicu u potpunosti plaća za sve troškove.
  3. Često se upotrebljava tapeti za pranje za kupaonicukuhinja. Činjenica je da ova vrsta ima posebnu vodonepropusnu prevlaku koja sprječava oticanje i deformaciju. Vodonepropusna tapeta za kupaonicu koja se može prati može se lako očistiti od prašine ili prljavih mrlja. Oni će dugo trajati, praktički bez promjene izgleda.
  4. Ako ne postavite uštede, već jednostavnoželite ukrasiti interijer s pozadinom, onda možete probati drugi jedinstveni izgled - glassbee. Uopće ne apsorbiraju vlagu. Ova je verzija izrađena od stakla bez upotrebe baze papira. Mogu se oslikati, što omogućuje stalno ažuriranje sobe u bilo kojem prikladnom vremenu.

vodootporna pozadina za kupaonicu 1

vodootporna pozadina za kupaonicu 2

tapeta za kupaonicu otporna na vlagu 3

Pozadina otporna na vlagu za kupaonicu 4

Tapete za kupaonicu otporne na vlagu 5

vodootporna pozadina za kupaonicu 6

Tapete za kupaonicu otporne na vlagu 7

Pozadina otporna na vlagu za kupaonicu 8

Pozadina otporna na vlagu za kupaonicu 9