Police za kupke

Nakon popravka ili nadogradnje kupaonice -Morate objesiti policu na kojoj će svi potrebni pribor za kupaonicu stajati i lagati. Danas postoji izbor veličina, boja, materijala iz kojih se izrađuju police. Prije odabira treba uzeti u obzir nekoliko čimbenika:

  • Vlažnost u sobi;
  • Moguće pad temperature;
  • Dodjela polica.

Kupaonicu karakterizira konstantaVisoka vlažnost zraka, stoga materijal od kojeg se polica izrađuje mora biti u određenoj mjeri toplinski stabilna i mora imati glatku ravnu površinu. Police moraju imati takve kvalitete kao što su praktičnost, pouzdanost i višenamjenska funkcionalnost.

Moderna kutna polica za kupaonicu, pored svih ovih osobina i dalje su izvrsno nadopunjuje unutrašnjost kupaonice.

Naravno, vješalice su puno prostrane,Ali nemaju uvijek dovoljno prostora. Stoga, kutne police u kupaonici mogu se smatrati vrlo dobrim rješenjem. Obično se nalaze blizu sudopera ili u kutu iznad kupaonice.

Šarke za kupaonicu izrađene su od različitihmaterijali. Na primjer, plastično - materijal jeftin, ali otporan na vlagu i podnosi promjene temperature. Manje samo jedan - na takvim policama ne može staviti puno cijevi i staklenki - plastične kutne police za kupaonicu mogu jednostavno saviti ili se klanjati jednoj strani.

Tu su i metalne police. Oni su blagotvorno na ističu protiv drugih polica, ali kad kupite treba obratiti pozornost na kvalitetu metala. Niska kvaliteta materijala vrlo brzo popustiti i da će uvijek morati nositi.

Staklene police za kupaonicu - vrlo moderan rješenje. Oni neće ostaviti ravnodušnim svojim gostima i istodobno donijeti posebnu udobnost u kupaonicu.

police za kupaonicu2

police za kupaonicu3

police za kupaonicu4

police za kupaonicu6

police za kupaonicu7

police za kupaonicu8

police za kupaonicu9

police za kupaonicu1

police za kupke 5