Police za kupatilo

U modelu domova kupaonice su vrlo male, tako da se uštede prostora i stvoriti povoljne uvjete u tim područjima, razne police raznih materijala.

Police za kupaonicu igraju važnu ulogu: oni su potrebni za prikladnu pohranu kupaonskih potrepština, podršku unutrašnjosti kupaonice i stvaranje osobnosti u odabranom dizajnu. Osim toga, praktično u rasporedu i uporabi police za kupaonicu smanjuju se broj nepotrebnih pokreta i uštedite vrijeme.

Police u kupaonici trebaju odabrati pouzdanui praktičan materijal i oprema iz koje su napravljene police, moraju biti otporni na vlagu i promjene temperature. Police u kupaonici može biti izrađena od stakla, krom, metala, plastike ili čak i drvo, treba uzeti u obzir samo da je zbog vlage moraju biti izabrane vlagom Namještaj otporne vrste drva, kao što su hrast, bambus.

Police za ručnike u kupaonici

Polica za ručnike u kupaonici ne samoPrikladni su, ali mogu poslužiti i kao element općeg rješenja za dizajn. Korištenje prostora iznad vrata (i samih vrata) za skladištenje ručnika je kreativan i ekonomičan.

Suvremene ideje za pohranu ručnika za kupanje nude nam lagane, "nevidljive" metalne police koje još više oslobađaju prostor u najmanjoj kupaonici.

Osim zidnih polica, podne police se također mogu koristiti u kupaonici. Uz njihovu pomoć možete učinkovito koristiti kutove kupaonice i prikladno staviti veliki broj ručnika.

Raznolikost police u kupaonici

Trenutačno, police u kupaonici s ogledalom postaju sve aktualnija - kombinirajući svestranost i pouzdanost, također imaju moderan izgled.

Savršeno uklapaju u unutrašnjost kromiranogPolice za kupaonicu u zajedničkoj izvedbi sa ili bez stakla. Ove police izgledaju gotovo bez težine i izgledat će sjajno čak iu maloj kupaonici.

Plastične police u kupaonici su najvišeEkonomična opcija, a istodobno zaslužuje pozornost zbog svoje lakoće, otpornosti na vlagu i relativne snage. Osim toga, iz plastike se mogu napraviti police različitih oblika i boja.

Police također mogu biti u kupaonicamadrvo, ali zbog stalne visoke vlažnosti potrebno je davati prednost vlažnim vrstama stabala ili zaštititi površinu proizvoda posebnim vodonepropusnim lakom.

UmjestoUobičajeni privici imaju usisavače. Na primjer, police na usisavačima u kupaonici mogu se jednostavno postaviti u tuš, blizu sudopera ili čak u kupaonici. Ovaj sustav montaže olakšava, i što je najvažnije, bez oštećenja površine zidova i dorade materijala za pomicanje polica na izdancima po sobi.

Djelotvorne i ljubazno metalne police u kupaonici,proizvođači nude različite vrste takvih police, na primjer, viseće police u kupaonici. Police od nehrđajućeg čelika - opcija dobitka: oni nikada ne hrđuju i izgledaju bogato i izvrsno. Viseće police u kupaonici - prilično česte rješenje, koje rješava problem nedostatka prostora. One su jednodijelne ili višeslojne, otvorene ili zatvorene i mogu se uspješno koristiti za spremanje sitnica u kupaonici.

No, bez obzira što odabrali police za kupaonice, trebali bi vam biti udobni i udobni te također održavati cjelokupni stil svoje kupaonice.

Police u kupaonici na usisavačima

Polica u kupaonskoj plastici

Suspendirana polica za kupaonicu

Police za ručnike u kupaonici 6

Police za ručnike u kupaonici 1

Police za ručnike u kupaonici 2

Police za ručnike u kupaonici 3

Police za ručnike u kupaonici 4

Polica za kupaonicu 5