Polica za kupaonicu

Kada uređenje interijera kupaonice svepojedinosti ne bi trebale biti samo lijepe, već i praktične - otporne na učinke visoke vlažnosti, jednostavne za uporabu, ne kompliciraju čišćenje. Stoga, ukrašavanje kupaonice često zaustaviti njihov izbor na detalje stakla. Ovaj se materijal ne boji vode, lako je pranje, a sjajne staklene površine u interijeru kupaonice savršeno se kombiniraju s keramičkim pločicama.

Ako odlučite koristiti staklo u unutrašnjostikupaonica, onda je najbolja opcija, bez sumnje, biti police. Uostalom, to je potreban dodatak koji će pojednostaviti pohranu kozmetike, higijenskih proizvoda i drugih sitnih stvari. Ne uvijek postoji mjesto za obloge ili ormarić, dok na zidovima uvijek postoji slobodan prostor. Police stakla su vrlo udobne i sigurne, unatoč krhkoj strukturi materijala. Staklene police za kupaonicu izrađene su od posebnog trajnog stakla debljine najmanje 5 mm, što je vrlo teško raskinuti. Rezanje na rubovima staklenih police u kupaonici također je nemoguće, jer je rub pouzdano obrađen posebnom tehnologijom.

Proizvođači su zadovoljni širokim rasponom proizvodastaklene police u kupaonici - možete pokupiti police od standardnog oblika ili narudžbe isključivo, koje će biti proizvedene isključivo za vaš interijer. Za kupaonicu male površine najbolji izbor su kutne police. Dovoljno su prostrane i ne zauzimaju puno prostora.

Potrebni pribor svake kupaonice jestogledalo. Pa zašto ne bi to učinili još praktičnijim kombiniranjem s zrcalom polici za kupaonicu? Okviri za ogledala u kupaonici pomoći će da jutarnji maraton bude još ugodniji i ugodniji, jer će biti mjesta za staklenke s kremama, salvete i druge kozmetičke proizvode.

1. Staklene police za kupaonicu

2. Staklene police za kupaonicu

3. Staklene police za kupaonicu

4. Staklene police za kupaonicu

5. Staklene police za kupaonicu

6. Staklene police za kupaonicu

7. Staklene police za kupaonicu

8. Staklene police za kupaonicu

9. Staklene police za kupaonicu