Kupaonica u drvenoj kući

Prije desetljeća bilo je teškozamislite punu kupaonicu u drvenoj kući. Sada, zahvaljujući brzom razvoju tehnologije građenja, kupaonica u drvenoj kući ne razlikuje se od kupaonice u ciglama ili stanovima. Imate sve mogućnosti da živite u privatnoj drvenoj kući ugodnoj i ugodnoj.

Uređenje kupaonice u drvenoj kući

Kao što znate, kupaonica se razlikuje od drugihKuća je stalno izložena visokoj vlagi. Stoga je obavezna prethodna dorada zidova, stropova i poda u kupaonici s posebnim rješenjima koja štite drvo od kalupa i truljenja. Nemojte zaboraviti osigurati dobro prozračivanje kupaonice u drvenoj kući. Prilikom odabira završnih obloge za kupaonicu, prednost imaju vlažne - keramičke pločice, porculanske pločice, vodonepropusni laminati.

1. Kupaonica u drvenoj kući

2. Kupaonica u drvenoj kući

4. Kupaonica u drvenoj kući

Dizajn kupaonice u drvenoj kući

Prije nastavka izravnoraspored u sobi, imate dobar razmišljati o tome što bi trebao biti unutarnja kupaonica u drvenoj kući. U modernim kućama od drveta možemo razlikovati dvije vrste interijera kupaonice: dizajn interijera zadržavajući jedinstven ugođaj drvene kuće i sve uobičajene urbani tip dizajna kupaonice. Razmotrimo prvu opciju dizajna interijera, jer je više egzotično u našem danu i otvara ogroman prostor za realizaciju kreativnih ideja.

Učiniti unutrašnjost kupaoniceDrvena kuća je šarmantnija, moguće je opremiti drvenim namještajem i raznim priborom. Drveni namještaj za kupaonicu nije samo modni trend, već i vrlo lijep element interijera. Ali ovdje uobičajeni drveni namještaj neće raditi, jer nije otporan na vlagu. Za kupaonicu morate kupiti poseban namještaj, prekriven zaštitnim slojem temeljnog premaza, cakline ili laka. Često, drveni kupaonski namještaj izrađen je od hrasta, budući da se ovo drvo ne boji vlage i vrlo je izdržljivo.

Prilikom odabira kupke morate uzeti u obzir i dodatno opterećenje na podu. Napunjena kupka od lijevanog željeza teška 200 kg, keramika - malo lakše.

Sve se više pojavljuje u modernim domovimaDrvena kupka koja odražava čovjekovu žudnju za prirodom, prirodniji način života. Takve kupke izrađene su od posebnih vrsta drva koje odbijaju vlagu (tikovine, crvenog cedra, ariša, wenge, mahagonija i dr.). Slična kupka u drvenoj kući postaje vrhunac interijera, kutak žive vrućine.

7. Drveni kupaonski namještaj

8. Drvena kupka

9. Drveni kupaonski namještaj

Pomoći će vidjeti unutrašnjost kupaonicena drugačiji način pribor. Oni će dodati stil i funkcionalnost u sobi, čine kupaonicu izvrsnu zonu udobnosti u kući. Vaša kuća za odmor je savršena za drvene kupaonske pribora. Ne bi trebali biti samo lijepi, nego i kvalitetni, pouzdani i sigurni. Svaki od pribora za kupaonicu treba obavljati svoju funkciju, tako da se ne bi ostavio bez nadzora i nepristojno objesiti na zid. Često se koristi za kupaonske košare za čuvanje stvari ili za smeće. Suvremeni dizajneri predlažu upotrebu raznih drvenih dijelova (prstenje, umetaka) za uređenje zidova i namještaja u kupaonici. Drveni pribor pogodan je i za drvo obloženu kupaonicu i kupaonicu. Stablo u unutrašnjosti daje ne samo coziness i atmosferu topline, ali i jamči ekološku kompatibilnost vašeg doma.

4. Kupaonica u drvenoj kući

5. Kupaonica u drvenoj kući

6. Kupaonica u drvenoj kući