Rasvjeta LED Strip

Već dugi niz godina u domovima i stanovima u ZagrebuKao glavna rasvjeta koristio je obični luster. Danas za one koji žele ukrasiti sobu uz pomoć uspješne rasvjete postoje mnogi zanimljivi prijedlozi. Jedna od modernih mogućnosti je LED rasvjeta. Takva metoda osvjetljenja može biti temeljna ili se koristi za dekorativne svrhe. Takvo svjetlo može se organizirati iu stambenim i industrijskim prostorijama. A na tržištu postoje sve zanimljivije i raznovrsnije LED vrpce.

LED rasvjeta u apartmanu

Ako ste zainteresirani za LED rasvjetutraka u apartmanu, morate početi odabir mjesta u kojoj će biti opremljena kako bi odabrali odgovarajuću vrpcu. Za kuhinju, hodnik, sobe i hodnik, uobičajene otvorene trake stane. Osvjetljenje stropa s LED trakom u kupaonici obavlja se pomoću zapečaćenih LED trake.

Ako namjeravate postaviti LED trakuza osvjetljavanje prostorije, možete odabrati trake različite svjetline. Zanimljivo rješenje može biti kombinacija trake različitih svjetlina. U različitim situacijama možete upotrijebiti mekši ili svjetlije osvjetljenje. Na svjetlinu vrpce utječu vrste LED i gustoća njihovog položaja na vrpci.

Za osvjetljavanje kuhinje sa LED trakom, naimeKako bi osvijetlili radne površine na kojima će se proces kuhanja odvijati, bolje je koristiti zapečaćene LED trake. Ako ste odabrali rasvjetu sa LED trakama kao dekorativnim prijemom u hodniku i na stepenicama, na stepenicama ili blizu površine koje su blizu poda, također je potrebno koristiti zapečaćene vrpce. Također, možete odabrati boju za osvjetljenje, može biti bijela, čak možete odabrati nijanse bijele - toplije ili dnevno. Možda odabrati bilo koju drugu boju ili mogućnost mijenjanja boje rasvjete.

LED rasvjeta1

LED rasvjeta2

LED rasvjeta3

LED rasvjeta4

LED rasvjeta 5

LED rasvjeta 6

Rasvjeta s LED trakom 7

Osvjetljenje LED stripom8

Rasvjeta s LED trakom 9