metalne police

Metalne police ne tako davno počeo aktivnokoristi u interijerima apartmana. Prije toga, oni su se uglavnom koristi kao prikladan skladištenje u gospodarske zgrade, garaže, kao što je metal nije tako osjetljiv na oštećenja zbog promjene temperature.

Metalne police u unutrašnjosti

Sada je interes za namještaj s raznimmetalni elementi zovu na prvom mjestu, razvoj suvremenih trendova u uređenju interijera stilova. Oni se odlikuju korištenje najnovijih izuma čovječanstva, kao i interes za high-tech materijala, od kojih je jedan metal.

Prije toga, najčešće se koristi metalne policehodnik za odlaganje cipela. To je zbog činjenice da su prilično lako se čiste nakon onečišćenja, uz odgovarajuće liječenje ne pogoršavaju iz vode, i može izdržati puno težine cipele. odmah metal obuvnitsy rašireno.

metalni polki1

metalni polki2

metalni polki3

metalne police zidni Oni se mogu koristiti u bilo koju značajkuboravak: u dnevnom boravku i kuhinji i spavaćoj sobi i kupaonici. Glavna stvar je da njihov dizajn stil se podudara s općim pogledom na sobu. U dnevnim sobama i spavaće često možete vidjeti metalne police za knjige ili cvijeća. Oni također mogu organizirati razne ukrasne predmete: vaze, figurice, uokvirene fotografije, svijeće.

metalni polki4

metalni polki5

metalni polki6

Metalne police za kuhinju može imati različite konfiguracije i svrhu. Možete ispuniti i police za čaše, koje su visjele u rupe, a za tanjure i pribor za jelo.

metalni polki7

metalni polki8

metalni polki9

Metalne police za kupaonicu - prikladno mjesto za pohranu kućne kemikalije, potrebno je odabrati samo opcija, posebno tretirani izlaganjem vode i pare.

metalni polki10

metalni polki11

metalni polki12

Oblik metalne police

Oblik policama, kao i registracije, može bitipotpuno drugačija. No, najčešće tri. Izravni police objesiti na zid ili postaviti duž njega. Kutak za metalne police zauzimaju besplatno kut u sobi. Okrugli - vrlo kreativno rješenje, oni se mogu nalaziti i na zid i na kutu, ili čak u sredini sobe.