Produžite strop s osvjetljenjem oko perimetra

Poznato je da ponekad dizajn svjetla igra jednako važnu ulogu u stvaranju interijera od namještaja ili ukrašavanja. Danas, najpopularnija vrsta svjetlosti ukras soba je stropna rasvjeta.

Jedna od najčešćih opcijaOsvjetljenje stropa stropne stijenke je njegovo osvjetljenje duž perimetra. To pokrivenost je često ukrasni dodatak na glavni izvor svjetla, ali ako odaberete dan ili mekom žutu boju, ona će također nose i praktične funkcije, dopunjuje glavnu svjetlo.

Da bi se osvijetlilo spušteni strop oko perimetra, koristi se LED trak, jednostavan za instalaciju, raznolik u boji i trošenje najmanje energije.

Vrste rastezljivih stropova s ​​osvjetljenjem

Najčešće u modernom dizajnu kuća i apartmanakoristite dvostupanjsku stropu s osvjetljenjem oko perimetra. Relativno je lako instalirati, a uz pomoć je lako ostvariti gotovo svaku kreativnu maštu, stvarajući neobične oblike stropa i kombinacija boja. U stropu na dvije razine, pozadinsko osvjetljenje često je skriveno u neobičnoj niši.

Drugi popularan oblik je jednobojna rastezana strop s osvjetljenjem. Ovo je jednostavnija i proračunska opcija koja se često koristi u modernom interijeru spavaćih soba, hodnika, dječjih soba.

Dekorativna rasvjeta neće samo nadopunitiIzvorni dizajn prostorije, ali i pomaže da se vizualno proširi - svjetla LED trake i time naglašava konture prostorije. Međutim, vrijedi zapamtiti sljedeće: ako je vaš primarni zadatak vizualna ekspanzija prostora, strop treba biti bijeli i odabrati bijelu ili meko žuto pozadinsko osvjetljenje. Ostale boje vjerojatno neće postići željeni učinak.

Stropni strop s osvjetljenjem oko perimetra1

Stropni strop s osvjetljenjem oko perimetra2

Produžite strop s osvjetljenjem oko perimetra3

Prozirni strop s osvjetljenjem oko perimetra4

Produžite strop s osvjetljenjem oko perimetra5

Stropni strop s osvjetljenjem oko ruba 6

Produžite strop s osvjetljenjem oko perimetra7

Produžite strop osvjetljenjem oko perimetra8

Stropni strop s osvjetljenjem oko perimetra9