Pregrade u drvenoj kući

U velikoj kabini, namijenjenoj obiteljskoj kućiod nekoliko ljudi, ne možete bez odvojenih soba. Stoga su pregrade u kući baru neophodne. Oni dijele sobu u zone, služe za dodatnu zvučnu izolaciju i toplinsku izolaciju, iako takve strukture ne utječu na stabilnost strukture u cjelini.

Koje su unutarnje pregrade u drvenoj kući?

Po dizajnu odjeljka u drvenoj kući nalaze seu osnovi dvije vrste - okvirni panel i kontinuirano izvršenje. Kratko opisujemo obje vrste, tako da čitatelj dobiva ideju o tome kako opremiti svoju kućicu.

  1. Čvrste unutarnje pregrade u kući, Okvir ove konstrukcije je napravljen oddebeli trupci (100x50). Sastavljen je na šiljcima i prekriven prilično laganim građevinskim materijalom - šperploča, gips ploča, možete koristiti fiberboard. Ovaj sustav je pričvršćen na strop i na pod posebnim trokutastim šipkama. Vrlo često popravci se odvijaju neposredno nakon izgradnje glavnih zidova. Treba imati na umu da se postupno smanjuju. U ovom slučaju, važno je da u zidu ležaja izvedete utor deformacije u koji će se umetnuti odjeljak.
  2. Unutarnje pregrađivanje okvira u kući, Sustavi ovog dizajna izrađeni su od ploče(50x100), podnijeti korak od 40-60 cm. Da biste svoju strukturu učvrstili, izvedite vodoravni remen. Vani je sve pokriveno šperpločom ili gips pločom, a unutar pregrade u kućici je položena izolacija (minvate ili polistiren po vlastitom nahođenju).
  3. Dekorativne pregrade, Ovi proizvodi trebaju imati lijep izgled, služe isključivo za ukrašavanje i zoniranje prostorije.

Učitajte s drugog kata i držite krovvanjskih zidova. Samo u nekim slučajevima graditelji stvaraju par ležaja unutarnjih zidova, koje izrađuju iz istog loga ili grede kao ostatak glavnih struktura. No, pregrade u drvenoj kući mogu se stvoriti lagane, male debljine. Glavna stvar da zadovoljavaju higijenske i protupožarne propise, mogla bi izdržati komunikaciju koja je visjela na njima, policama ili ormarićima, ne predstavlja opasnost za druge.

Pregrade u drvenoj kući 1

Pregrade u drvenoj kući 2

Pregrade u drvenoj kući 3

Pregrade u drvenoj kući 4

Pregrade u drvenoj kući 5

Pregrade u drvenoj kući 6

Pregrade u drvenoj kući 7

Pregrade u drvenoj kući 8

Pregrade u drvenoj kući 9