Što hraniti Sfinga

U prirodnim uvjetima, mačke jedu miševe, ptice,bilja i korijena. U stanu, trebali biste se brinuti o krmi za svog prijatelja. Prilikom pripreme izbornika morate uključiti 2 puta više proteinske hrane od hrane bogate ugljikohidratima. Još jedna nijansa. Gole mačke trebaju više kalorija od svojih vunenih rođaka, jer se moraju zagrijati iznutra.

Kako možete hraniti sfinge?

Razgovarajmo o tome kako najbolje hraniti sfinga. Ako ćete kupiti suhu hranu, dajte prednost proizvođačima koji su se dokazali i ne zavaravaju raspiarennye marke - kitiket, whiskas i druge. Samo polako otroše životinjsko tijelo.

Često morate kupiti ljekovitu hranu. Neki pomažu kod urolitijaze, a drugi su prikladni za uklanjanje dlačica iz tijela (iako nema ničega za strah od sfinga), a drugi za castrati. Posljednja takva hrana je obvezna, vrsta prevencije komplikacija genitourinarnog sustava.

Obratite pozornost i na starost mačke, njezin ukus, težinu i, naravno, načina života. Ne zaboravite na vodu. Suhe hrane "pića" za sebe i za mačku.

Što se tiče konzervirane hrane, ovo je vrlo prikladan oblikhraniti. Posebno je dobro kupiti pakete po dijelovima. Glavna prednost ove vrste hrane je nedostatak potrebe odabira između proizvođača. Budući da su sve marke izrađene od istih sirovina i njihova kvaliteta je praktički ista.

Što hraniti odraslu mačku Sfinga?

Odaberite broj obroka sami. Naravno, to će biti prikladnije, ako ste privikliSphinxu na određeno vrijeme. Pogotovo, ako radite, imat ćete samo koristi od toga.

Ako imate napornog dana, vrijedi ostavitihraniti mačku cijeli dan, i tamo će shvatiti koliko i kada je. Ali moramo se pobrinuti da nema prejedanja, a hrana nije razmažena.

nego hraniti mačića Sfinge

</ P>

Dnevna norma proteina sfinge je 200-250 g. Ovo je riba, meso, sir, kvasac za hranu. 100 grama ugljikohidrata i drugih vrsta hrane. I nužno 5-10 g bilo kojeg biljnog ulja. Zimi, sfinksa jede više, jer se mora zagrijati.

Što hraniti mačić Sfinge?

Dijete već od 4 tjedna mora se naučiti drugoj hrani. Na primjer, kuhana govedina, malo kasnije možete i sirovi. Svinjica uopće nije dopuštena. Za 1,5 mjeseci početi davati sir, žumanjak žutanjak žutanjak. Do 3 mjeseca hraniti mačića Sfinga 6 puta dnevno, a do 4 mjeseca početi davati malo kuhane ribe bez kostiju.