najvećeg psa na svijetu

Najbolji prijatelji čovjeka su nevjerojatno velikiveličine, ponekad veće i teže od osoba s prosječnom težinom i visinom. Predstavnici nekih pasmina zauzeli su vrijedno mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Pasmine najvećih pasa na svijetu

Moskovski čuvar. Pasmina ima puno obožavatelja, hvalaprirode i izgleda koji voli mir, koji kombinira hrabrost i ljubaznost. Inteligentan u srcu, pas je dobro osposobljen i očituje se kao dobar čuvar. Priložena je obitelji u kojoj živi.

najveći pas na svijetu 1

Leonberger. Održava ugled idealnog obiteljskog psa,što djeca mogu vjerovati. Njegov agresivan izgled ne podudara se s mekošću karaktera i ljubaznosti. Potrebna je pažnja i dobro osjeća raspoloženje vlasnika.

najveći pas na svijetu 2

Alabai. S nekom vrstom tromosti, kućni ljubimci imaju brzinureakcije i eksplozivne prirode. Potreba za dominacijom se izražava u agresiji drugim psima. Pasmina zahtijeva obuku kako bi Alabai prihvatio vodstvo svog gospodara.

najveći pas na svijetu 3

Psi. Poznat kao veliki, jaki i moćni psi. Imaju instinkt stražara i psa čuvara, sumnjičavi su za strance.

najveći pas na svijetu 4

Kavkavski ovčar. Dugo poznata pasmina pasa, koja ima nevjerojatnu snagu i izdržljivost. Kućni ljubimci izuzetno su nepovjerljivi prema strancima.

najveći pas na svijetu 5

Kuvas. Ako prakticiraš psa, nikadas njom će biti problema. Snjeguljica, slatka mala kućica osjeća i razumije vlasnika, promatrač. Postaje agresivan samo ako je netko iz kuće u opasnosti.

najveći pas na svijetu 6

Njemački veliki dane. Čak i neiskusna će se nositi s ovom pasminom pasapas uzgajivača. Impresionira veličinom jer su to glavno oružje. Pogodno za energetski ljudi koji mogu dati dovoljno pozornosti. Ponekad mogu biti tvrdoglavi, pa vam je potreban poseban pristup. Od nedostataka, mnogi primjećuju slobode. Najveći pas na svijetu, zahvaljujući rastu - to je poznati Zeus (112 cm).

najveći pas na svijetu 7

Newfoundland. Ima izvrsnu težinu za plivanje, tako se koristi kao spasilac. Vjeruje se da je ovo jedna od najjačih stijena na svijetu. Ne morate čekati da se kora uplašite od divovskog diva. Zapravo, ima vrlo osjetljivu i ljubaznu dušu. Nositelj rekorda težine težio je 120 kg.

najveći pas na svijetu 8

Engleski mastif. Moć i hrabrost psa ne utječuza nju, kao za aristokrata. Dobra ide zajedno s djecom, iako je za djecu mastif previše teška. Morate biti nježni i strpljivi u rješavanju s njim. Društvenost opterećuje sklonost izolaciji kojoj je predodređen. Najveći pas u svijetu pasmina Mastif bio je 94 cm visok i težio je 155,5 kg.

najveći pas na svijetu 9

Sv. Bernarda. Kućni ljubimci imaju jaku i veliku tjelesnu građu. U početku su se povukli kao spasitelji, tako da ih djeca mogu vjerovati. Oni se smatraju najtežim psima. Vrlo izdržljiva, više nalik na hladnije nego toplo ili vruće vrijeme.

najveći pas na svijetu 10