Najjača pasmina pasa

Jaki psi često se razlikuju po velikomvisine i težine. Osim toga, vrlo su izdržljivi. Bilo koji stanodavac koji sanja o psu da čuva kuću, zanima se kakav je pas najjači pas na svijetu.

10 najmoćnijih pasa na svijetu

Kanarski pas ima izuzetan izgled i brzu reakciju. Pas je vrlo pametan i okretan. Ona može postati vaš pouzdan prijatelj i izvrsna dadilja za djecu.

Najjača pasmina pasa -1

doberman Jeste neustrašivi i neranjivi pas s brzom reakcijom. Ona savršeno obavlja funkciju branitelja i nadzornika.

Najjača pasmina pasa -2

Zbog svog ozbiljnog i impresivnog izgleda Sibirski Haski često zbunjen s vukom. Zapravo, jake - vrlo prijateljske životinje. Ovi psi vole slobodu i trebaju posebnu edukaciju.

Najjača pasmina pasa je -3

Velika danska vrlo jak, ali istodobno je vrlo fleksibilan u treningu. Posjeduje nježan i ljubazan karakter, pas nije apsolutno agresivan i može postati prijatelj za cijelu obitelj.

Najjača pasmina pasa je -4

Rotvajler često se koristi kao služba i čuvar psa, jer ako je potrebno, životinja može biti vrlo agresivna. U normalnom životu ovaj je pas mirno i uravnoteženo.

Najjača pasmina pasa -5

Strašno i strog dogo argentino u stvari vrlo prijateljski, fleksibilan i pametan. On može loviti i savršeno čuvati svog učitelja.

Najjača pasmina pasa -6

psi Je li predstavnik borbenih pasmina. Ima izraženu muskulaturu i postojan temperament. U odrasloj dobi, pas je teško trenirati, ali štenci uče s lakoćom.

Najjača pasmina pasa je 7

bokser - ovo je svijetli predstavnik jake pasmine pasa. Poslušan je i inteligentan, aktivan i razigran, ali treba redovitu tjelesnu aktivnost.

Najjača pasmina pasa -8

Staffordshire Terrier ima izraženu jaku muskulaturu. Pas savršeno prepoznaje mirise i ne osjeća bol. Stoga se životinja često koristi za zaštitu i zaštitu.

Najjača pasmina pasa je 9

Bull terijer - mobilna zdepasta životinja s određenimpregleda. Pas je razigran, prijateljski i veseli, ali vrlo je vruć i može biti agresivan. To je osobito istinito ako njegov pas prijeti, po mišljenju psa, opasnost.

Najjača pasmina pasa -10