Opis pasmine ptica Brabanson

Petit brabanson je drevna pasminaPsi, koji broje više od 500 godina svog postojanja. To su aktivni i osjetljivi psi, koji ni svojim ponašanjem ni prirodom nisu različiti od trogodišnjeg djeteta.

Za bolje razumijevanje onoga što jeovaj pas, trebali biste pročitali opis Petit Brabancon pasmina. Po sebi, psi imaju stabilnu psihu, nisu agresivni i samosvjestan, dobri drugovi za sve članove obitelji, ljubav prema djeci. Prema opisu izgleda pas pasmine Petit Brabant, često su u odnosu na pugs, ali oni Petit Brabancon odlikuje mobilnost i osjetljivost na osjećaje i domaćina, usput, ne emitira stenjući zvukove, ne hrče u snu.

Standard Breed

U standardnoj pasmini pasa, ptice Brabansona su jednostavnePogodite općeniti izgled ukrasnih malih pasa, ne vise od 32 cm i težine do 3,5-6 kg. Tijelo je čvrste i čvrste, tamne okrugle oči i male meke uši. Imaju prilično krutu kosu srednje dužine, a boja varira od crne do tan.

Karakter Brabantonove ptice

Pasmina pasa ptica Brabanson ima mekanu iposlušan prirode, oni su inteligentni i razigran, kao mala djeca, tanka osjetiti vlasnika i njegovo raspoloženje. Psi Pasmina Petit Brabancon u stanju suosjećati i iskustvo, pa ako vlasnik nešto uznemiri i nervozan pas će se ponašati kao bučni, nervozni, oni će napraviti puno buke, zabava, iznenađenje i užitak s vlasnikom. Također, u formiranju karaktera pasmine pasa Petit Brabancon igra važnu ulogu računa domaćina. Ovi lijepi soba ukrasni psi ne bi trebao biti lišen briga i ljubav domaćin im često moraju uzeti na ruke, komunicirati i educirati.

Po njihovoj prirodi i ponašanju ptica, brabanoni nalikuju pampered catwalks, oni vole biti u središtu pažnje, oni ponekad mogu pokucati, gledajući u svoje oči i moliti za dobar.

S takvim zavidnim brojem prednosti u prirodiovih pasa, postoje i nedostaci pasa pasmine ptica Brabanson. Kratka kruta vuna je alergen, tako da astmatičari i samo ljudi izloženi alergijama mogu biti teški za takve pse. Također je nedostatak Brabanson ptica njihova nepovjerenja i sumnje prema strancima. Ako pas komunicira s vrlo malom djecom, onda je potrebno kontrolirati svoje igre, ali inače psi ove pasmine su vrlo prijateljski i iskreni.