Nadimci za dječake Alabayeva

Alabai je jedna od najstarijih pasminapasa diljem svijeta. On je odlučan, snažan, neustrašivi branitelj i čuvar, a također i odan prijatelj. Životinja ima razmjernu tjelesnu i dobro razvijenu muskulaturu. U veličini, pas je dovoljno velik. Alabai je ponos Turkmenistana, zbog čega je ova pasmina zabranjena izvozom.

Karakteristike pasmine

Ova raznolikost srednjoazijskog ovčaraLako je odrediti zbog karakterističnog izgleda. Psi imaju masivnu glavu koja izgleda jako slično medvjedu. Kratki vrat s širokim prsima, snažne šape i moćno tijelo čine veliki dojam. Flešaste usne, široko postavljene oči, male ušne uši trokutastog oblika - vanjski znakovi ove pasmine. Uši i rep pastiri često se zaustavljaju. Postoje psi, oboje kratkospojni i dugodlaki.

Alabai je izvrstan izbor za vlasnike koji to ne čineimaju previše vremena za brigu o životinji. Uostalom, kosa ljubimca nema sposobnost da se vrlo prljava. U tim životinjama uvijek izgleda sjajno. No, imajte na umu da ćete u proljeće morati čistiti svoj stan s većom pažnjom, jer ove sezone karakterizira jaka molt.

Kako ime Alabaijevog dječaka?

Ako odlučite imati u vašem domu takavnovi prijatelj i branitelj, poput Alabaija, treba dati prikladno ime. Prije kontaktiranja dug popis nadimaka koje su karakteristične za pasminu, pokušajte ime vašeg ljubimca sebe. Horoshenechko se privikne na djetetu, njegovom ponašanju, a ime za štene sama Alabai može odmah biti u vašoj mašti: Slap, Zeus, barun Thunder ratnik, Agathon, Bos, Kinder, orbite, Triumph ili smeđe. Ili možda ponašanje djeteta je povezan s nečim drugim, a ti ga zovu Zmaj, Speck, Raven, Bard, Domino, Edelweiss, hladan, kokos, Bruno, Goldie, Sandy, dim, granit ili čelika.

Ako ne želite obilježiti vašeg ljubimca

Nadimci za dječake Alabayev 1

možete se uputiti na sljedeće nadimke: Akim, Torazo, Diram Alik, Topush, Garo, Raffi, Farhad, Arzhuk, Batu, Ralph, carstvo, Arash, Tristan, Taras, Martin. Ovi nadimci su prikladni ne samo za pse Alabai, već za bilo koju drugu životinju koja živi u vašoj kući. Bit će divno ako ne samo odrasli, već i djeca počinju razmišljati o pitanju što da zovemo kućnog ljubimca. Bebe često dolaze s izvornim imenima. A dijete će donijeti veliko zadovoljstvo.</ P>

Zapamtite da odaberete ime za ljubimca koji vam trebauzmi ga vrlo ozbiljno. Uostalom, kao brod koji ćete nazvati, tako da će plutati. Stoga pokušajte doći do takvih nadimaka za dječake Alabaija, tako da ih psi ponašaju s radošću i ponosom cijelim životom.