Kurzhaar karakterizacija pasmine

Kurzhaar ili njemački pokazivačNjemačka na temelju starog njemačkog kratkodlaka. U početku je pokazivač upotrijebljen za lov, uključujući sokolar, za ptice. Danas su kurtshaari najpopularnija pasmina lovačkih pasa. Ove životinje imaju odličan noktiju i kongenitalna tvrtka stoje na maloj životinji ili ptici, sposobnost da se traži i uvozi iz vode ili zemlje. Stoga, najbolji pratilac lovca nije pronađen!

Izvrsni psa pasa su se dokazaliNjemački pokazivač i za život u obitelji. Oni su savršeno povezani s djecom i odličan su izbor pasmina pasa za djecu, nisu skloni prikazati agresiju. Međutim, sjećajući se prirodne svrhe Kurzhaara, potrebno je dati psa dovoljno fizičkog napora.

Kurzhaar je standard pasmine

Njemački nosač je vitak pasHardy, jak, inteligentan. Skladno je sastavljen, ima snažnu okosnicu i dobro razvijenu muskulaturu. Njezini pokreti su lagani i graciozni. Tamno smeđe oči su inteligentne i izražajne. Životinja je mirna, čistoća, nepretenciozna, radosna i poslušna, ali nevjerojatno je vani. Kurzhaar je lako trenirati.

Porodice pasmine kurtshaar uključuju kukavicu psa, pretjeranu malignost, pretjeranu nervozu.

Pasmina njemačkih pasa kurtshaar podijeljena je s dobroizraženo seksualnim tipom: vyzhleti, to jest muškarac psa, izgledaju hrabriji i veći od odjeće, koji ima malo graditi i manji rast. Visina vyzhletsa na grebenu oko 65 cm, a vyzhlovka - oko 60 cm. Muška kurtzhaara teži u prosjeku oko 30 kg, a žensko - oko 25 kg.

Poremećaji ustava Kurzhaara smatraju se nježnost ili pretjerana lakoća nakupljanja, iscrpljenosti ili pretilosti.

Dlaka je gusta, sjajna, kratka,Čvrsta, čvrsto pričvršćena na tijelo. Pasmina standard kurtshaarov pretpostavlja odijelo pasa od smeđe do gotovo crne s bijelim mrljama na različitim dijelovima tijela.

Lovci pasmine kurtshaar

Karakteristike pasmine kurtshaar sadrži opisstrukturu tog psa. Standardna glava njemačkog zvonika je duga, suha i ima oblik tupog klina. Široko čelo blago konveksno, okcipitalni izbočina izrazio je umjereno. Uši su vise postavljene. Suhi, mišićavi vrat ima lijepu liniju nogu. Psa leđa je široka, jaka i ravna. Visoko postavljeni rep srednje duljine. Okrugle šape imaju debele jastučiće i čvrsto stisnute prste.

Kretanje lovačkih pasa uzgaja kurtshaar upretraživanje - ovo je brz galop s prijelazom na ris. Potez je energičan i lagan, glava psa je visoka u ovom slučaju. Poremećaji uključuju bočno kretanje ili promjenu.