Pastir - mačka

Nema muškarca koji bi ostao ravnodušan prema ovčjim psima. Ta inteligentna bića ne prestaju nas zadiviti. Koje pasmine ovčjih pasa po opisu i koliko vam je pogodno, odlučite za sebe.

Najčešća pasmina pastira

Njemački ovčar smatra se univerzalnom pasminomPsi, pored toga, uključeni su u ocjenu jednog od najpametnijih. Najčešće smo navikli da je vidimo kao psa za usluge. Ima mirnu i uravnoteženu prirodu, izvrsnu obuku. Njegove najbolje kvalitete se očituju ako pas ima jednog majstora. Lakše od ostalih pasmina, njemački ovčar uzima činjenicu promjene vlasnika. Zato najčešće vidimo te pse u službi u vojsci, policiji, sigurnosti. Njemački ovčar izvrsno je kontaktirati djecu i vjerni i neustrašivi prijatelj slijepoj osobi.

Njemački ovčar fotografija 1

Jedna od najvećih pasmina je kavkaskinjapastir. Ponekad joj težina doseže 70 kg, a visina 75 cm. Nepretenciozan sadržaj, hrabar i odlučan ovaj pas koristi se kao stražar i stražar. Iza snažnog pogleda dobra je duša. Vrlo rijetko može priuštiti da uvrijedi psa manje i slabije, ali, ostvarujući svoju moć, postiže vodstvo među jednakima. Nesebično posvećen svome gospodaru, samo će pastir pustiti da se obučava i obavlja svoje zapovijedi. Najpopularniji je dugotrajni tip kavkaznih ovčara.

Fotografija bijelog ovčara 2

Uzgajana je pasmina istočnoeuropskog ovčaraOd njemačkog ovčara i osiguran 1964. godine. Obično ti psi s njihovim gospodarima imaju međusobnu ljubav i naklonost. Oni se mogu naći u službi u oružanim snagama, u čuvari, kao vodiči.

Slika Istočnoeuropskog ovčara 3

Srednjoazijski ovčar (Alabai) čovjek zaključitiStoljeća, odabir najboljih znakova pasa koji čuvaju ovce. Čvrsta i nepretenciozna, pametna i vjerna, ona je najcjenjenija za njezine zaštitne osobine. Azijski pas pasti uzgajati samo granice prekršitelja ili kada se osjeća ugroženim svojim vlasnikom. Izvan zaštićenog područja vrlo su dobri.

Srednje azijsko ovčarsko pismo 4

Divan i veseli lik je drugačijiŠvicarski ovčar. Nije agresivno, lako je trenirati i dobro se slaže s drugim životinjama, i sa cijelom obitelji. Pouzdan stražar koji uzima vrlo odgovorni stav prema svom radu - ovako švicarski ovčar opisuje svoju pasminu. Švicarski ovčar osjeća se udobnije zbog velike veličine kada se drži u privatnoj kući. I njegova neobična bijela boja, poput cijele pasmine, nalik je njemačkom pastiru.

Švicarski ovčar slika 5

Postoje četiri vrste belgijskim ovčarima,koje se razlikuju u boji i tipu kose. Oni su vrlo snažan, velik, ima mišićna stas, imaju izvrsnu memoriju i lako trainable. Te ovce psi zahtijevaju stalnu vježbu, imaju brz odgovor, dopuštajući im da služe u policiji. Belgijski ovčar pas pasmine ne tolerira zlostavljanje.

Belgijski ovčar slika 6

Jedan od najpopularnijih pasmina na svijetu jePsi koli (koli). Ovo je jako dobar miran životinja, inteligentna i lijepa. Odan prijatelj, dadilja za djecu, tako okarakterizirati koli. Ona nosi s radom straže i vodiča. Film „Lassie” je napravio poznati škotski ovčar.

koli 7 fotografija

Radin i mobilni pasmina pasa smatraAustralski ovčar. Ona ima ogromnu energiju, tako da sadržaj zahtijeva prostor. Dobar učenik, izvrstan čuvar, pastir, i mnoge druge pozitivne osobine dao svoju prirodu. Australski ne može stajati sama i grubost, a njezin intelekt će iznenaditi i zadiviti vas. Njegova sposobnost cijenjen od strane policijskih službenika prilikom traženja droge i tijekom operacija spašavanja.

Australski ovčar Photo8