Linden korisna svojstva meda

Mi Linden med prepoznatljiv delikatan okus. Vjerojatno malo ljudi koji vole slatkiše, ne vole. Lime med sadrži minerale, jednostavne šećere, enzime, vitamine i druge korisne tvari. Od davnina se med i lime koristi u tradicionalnoj medicini, kao iu kozmetici. Od davnih vremena, ovaj med smatrao se lijekom za sve bolesti. Oni koji razumiju, tvrde da je med i vapna kvalitetna raznolikost, i ima puno korisnih svojstava u njoj.

Lime med sadrži 309 kalorija po 100 gramaproizvoda. Od toga, 81,5 grama ugljikohidrata. Zbog tog sastava, on se brzo popuniti zalihe glikogena u mišićima, što je vrlo vrijedna za sportaše. Ali oni koji pokušavaju izgubiti na težini uz pomoć vježbe, preporuča se smanjiti dozu potrošnje vapno meda. Korištenje male količine vapna meda ima pozitivan utjecaj na brzi oporavak mišića nakon vježbanja, ali ako je veći iznos, to će doprinijeti blokiranja masnoće spaljivanja, čime bi se povećala masu.

Korist i štetu meda od lješnjaka

Prednost meda luta leži u činjenici da u svojojSastav sadrži više od četiri stotine korisnih tvari. Med je 80% suhi i 20% vode. Također u limunskom medu sadrži 7% maltoze, što ima blagotvoran učinak na gastrointestinalni trakt.

Sastav lončastog meda uključuje:

  • tokoferol;
  • Askorbinska kiselina;
  • nikotinska kiselina;
  • piridoksin;
  • biotin;
  • riboflavin;
  • Pantotenska kiselina;
  • tiamina.

Lime med ima nevjerojatna ljekovita svojstva zbog vitamina koji sadrži, što se više miješaju s drugim mikro i makro elementima.

Od korisnog meda vapna poznato je, ali jedino može prouzročiti štetu ako se zloupotrijebi i pohrani. Prije svega, nije preporučljivo konzumirati

dobrobit meda

smrznuti med, jer nosi nebiološku vrijednost i izvor praznih kalorija. Također je zabranjeno dodavanje meda vrućem čaju, jer može izgubiti korisna svojstva. Ali kada prejedanje meda leme može povećati šećer u krvi.</ P> kontraindikacije

Osim mase korisnih svojstava meda od lješnjaka, tu su ii kontraindikacije: nije preporučljivo uzimati ljude koji imaju problema s koagulacijom krvi, a vapno ima učinak razrjeđivanja. Također, nije potrebno primijeniti med onima koji pate od bolesti srca, jer teški znojenje može staviti stres na srčani mišić.