Svi znaju iznenađujuće svojstvo lubenice kako bi ugasili žeđ i istovremeno davali

Odlučili su izgubiti težinu na najjednostavniji i najsigurniji način? To je sjajno! Najslađe i najlakše dijete je dijeta lubenice!

Ljeto, najprikladnije vrijeme za sebe! Priroda daje najispravnije načine za zalihe vitamina, koji, nažalost, nisu dovoljno zimi.

Zašto lubenica?

Lubenica je izvor glukoze, fruktoze, saharoze,kalcij, kalij, željezo, mineralne soli, fosfor, vitamin B1, B2, te askorbinska kiselina. Također, lubenica je lider među svim biljkama na kiseline sadržaja folne koja promovira krvarenje i aktivno sudjeluje u živčanom regulaciji tjelesnih procesa.

Lubenica savršeno uklanja žeđ u vrućem ljetuDan, i mogu jesti dovoljno. Dijaletsko djelovanje lubenice pomoći će osloboditi tijelo toksina, a ovo je izvrstan alat za čišćenje crijeva, drobljenje i uklanjanje kamenja iz mjehura.

<Sladoledna dijeta će vam pomoći ne samo da će izgubiti težinu, već i dovesti vaše tijelo u red.

Princip dijeta lubenice

Dijeta je vrlo jednostavna i učinkovita, samo trebate jesti lubenicu!

Izračun količine određuje se kako slijedi: Dnevna doza lubenice trebala bi biti 1 kg lubenice od 10 kg vaše težine. Ako vaša težina, na primjer, 70 kg, tijekom dana morate jesti 7 kg lubenice. Možete podijeliti unos hrane za 5-6 puta na dan, jer lubenica ima izvrsna svojstva diuretika.

Rezultati prehrane lubenica

Držite se dijeta lubenica potrebno 6 dana. Za to vrijeme možete izgubiti od 4 do 7 kg. Također biste trebali uzeti u obzir pojedinačne karakteristike tijela, ako se nakon nekoliko dana dijete počnete osjećati loše, onda je trebalo zaustaviti. Ako se ne pojavljuju neugodni osjećaji, onda sigurno nastavite prehranu svih 6 dana.

Lubenica dijeta ne može provesti za bubrežnih kamenaca, dijabetes i bolesti gušterače.

Kako odabrati dobru lubenicu?

Lubenica bi trebao biti izabran na sljedećim kriterijima:

  • Zrela dinja ima mat površinu i izražajno traku.
  • Više lubenica, pa je slađe.
  • Ako pokucati na površini lubenice trebao biti tamo bio dosadan zvuk, dok kompresije - pukotine.
  • Lubenica bi trebao biti cijeli, bez oštećenja, udubljenja i pukotina. Šteta se može govoriti o penetraciji klica i lubenice, to može biti kiselo.
  • U svakom slučaju to je nemoguće napraviti rez uz kupnju lubenice, na njegovoj površini mogu biti kemikalije koje kada se rez može doći iznutra. Bolje je da ga prati kod kuće, a onda samo smanjiti.

Nažalost, ta pravila nisu dovoljna zaOdređivanje kvalitete lubenice, kao što smo, čini se mnogo ranije nego što se očekivalo. Za lubenice rastu brže i zacrvenio, njihova „preparirane” različitih dušikovih gnojiva i stimulansi rasta.

Ako je količina gnojiva dušika prelaziBrzina, tlo postane prezasićen gnojiva i nitrati nastaju u njemu. Lubenica akumuliraju nitrate u tijelu, koji, ako zanemario pravila gnojiva,

lubenica dijeta recenzije

oni mogu biti u većoj količini. Posebno puno nitrata u ranim lubenice koje se uzgajaju za brzu prodaju. S povećanjem vremena za pohranu povećava i količinu nitrata koji se pretvaraju u toksina, a spadaju u konačnom obliku u tijelu. </ P>

Posljedice takvog Smetnje lubenica može bitinajneugodnije. Oni mogu dovesti do trovanja, au nekim slučajevima čak i smrt. Dakle, ne hrle kupiti vrlo prvi put pojavio na tržištu lubenice. Pričekajte sezoni, čime se smanjuje rizik od kupnje niske kvalitete robe.

Povjeriti svoje dodatnih kilograma ova prugasta bobice i rezultati lubenica dijeta ugodno će vas iznenaditi!