Skateboard za početnike

Do danas, skateboarding je vrlo popularanVrsta sporta. Ako odlučite napraviti skateboarding, znajte da će u početku morati uložiti puno novca da biste kupili sve što vam je potrebno. Za vožnju na skejtu trebate dobar američki kit. Uključuje - odbojku, ovjes, kotače, ležajeve, vijke, kože, cipele i kacigu za skateboarding.

Kako naučiti skateboard?

Skateboard za početnike prilično je kompliciran. U početku morate odrediti koju nogu imate kao referencu. Nadalje, da barem samo naučite klizati na skejtu bez izvođenja trikova, morate dati najmanje tri do četiri dana teškog treninga. Za trening izaberite bolju ravnu cestu, gdje je malo ljudi i automobila, idealna će opcija biti neka čista uličica.

Prvo što naučite je samo stajati na skejtu. Nabavite na ploču i, balansiranje između prednjih i stražnjih kotača, pokušajte osjetiti ploču tako da tijekom vožnje ne drhtite koljena.

Da biste naučili kako voziti, stavite jednu noguBoard, drugi je jednostavan za guranje, ovdje je glavna stvar da ide što je više moguće i istodobno pomno pratiti ravnotežu. Svaki put gurnite s površine snažnije, nakon nekoliko sati takvog treninga, bit ćete uravnoteženi i "osjećaj ploče".

Da biste naučili kako skrenuti klizač, viPotrebno je produžiti nogu i okretati tijelo u željenom smjeru. Što jače pritisnete peta, oštrija je kut rotacije. Da bi se naučili kako se oštro okrenuti, potrebno je dobro održavati ravnotežu, stojeći samo na stražnjim kotačima. No, za obavljanje trikova trebat će vam više od jednog dana, a morat ćete kupiti zaštitu za skateboard, jer ne možete izbjeći modrice.

Vrste klizaljki

Vrste skateboards u većini slučajeva uvjetno. Dakle, možete uključiti skateboards s konkavnim i skateboards bez konkavne, skateboards s lukom i dvostrukim fold. Također su skateboardovi podijeljeni na odgovarajuće skateboards i longboards - produžen odbora, oni se često nazivaju alternativnim skateboarding. Longbord kotači su veći od normalnih skateboardova i mekši. Glavna razlika je izoštrena prednja strana i podignuta stražnja strana, a stabilnost istovremeno postiže se zbog šire suspenzije. Značajka longboards je da su savršeno sklizak i dovoljno brzo.

Skateboard za početnike: osnovni savjeti

kako naučiti skateboard

  1. Kontrolirajte emocije, Nemojte vikati ako nešto ne radi. Svakim danom iskustva imat ćete sve više i više.
  2. Budite spremni za poteškoće, Mastering jedan trik može potrajati nekoliko tjedana i još više. Ako želite dosegnuti razinu Eric Coston, trebat će vam godina.
  3. Pročitajte više, posebno pogodna za inozemne časopise za klizanje ili web stranice. Pogledajte oglas, pročitajte intervju s poznatim klizačima.
  4. Saznajte video tutorijale i ponovite trikove učinjene tamo. Da biste danas razumjeli svjetsku razinu, možete pogledati - Flip "Sorry", Girl "Da, Right!", Emerica "Ovo je skateboarding".
  5. Nemojte se bojati ničega., To, naravno, ne znači ono što možete učinititrikovi koji ne odgovaraju vašoj razini, ali strah od činjenja većine njih je bolje prevladati. Kao što je klasik rekao: "Pjevamo ludilo hrabrih".
  6. Nikada ne spasiti kvalitetu, Bolje je uštedjeti novac za dobar,kvalitetna ploča izrađena od kanadskog javorova, nego kupiti kinesku verziju koja će vam donijeti samo poteškoće i razočaranje. Nemojte se spasiti na štetu, jer vaš zadatak nije samo učiti kako voziti, već i smanjiti moguće ozljede i modrice.