Biciklistička turneja

Biciklistička putovanja su vrlo čestazanimanje koje se odnosi na turizam. U ovom slučaju bicikl je glavno sredstvo prijevoza. Kao takav, vožnja biciklom treba proći kroz cijeli ciklus, bez ograničenog vremena. Biciklističke izlete mogu biti jednokrevetne, zimske, a mnogi nadilaze velike udaljenosti čak i kod djece.

Jednodnevni izleti

Ponekad je teško pronaći suputnikadrugačije putovanje, tako da mnogi turisti vole jednodnevne biciklističke izlete. Prednosti takvih izleta uključuju činjenicu da možete napraviti individualni itinerar i ne ovisiti o kolegi putnika. Osamljenost je također korisna za poznavanje sebe, za kontroliranje vlastitog ja i obuku vašeg samopouzdanja.

Nedostatci takvih kampanja uključuju nedostatak pomoći u slučaju mogućih poteškoća, a troškovi osamljenog "kupanja" često su veći.

Biciklizam s djecom

Vrlo često, biciklizam je takođerDjeca, ali ima puno više odgovornosti. Potrebno je osigurati da vam je sve što vam treba (hrana, lijek, odjeća). Osim toga, bolje je da ne idete na duga putovanja s djetetom. Mnogo je parova koji preferiraju putovanje s nekoliko obitelji u isto vrijeme, a tu je podrška jedni drugima, a djeca neće biti tako dosadno zajedno.

Zimski biciklistički izleti

Takve šetnje vjerojatno će biti najvišeekstremni. Nakon prolaska zimske rute vjerojatno se nećete bojati nikakvog ljetnog odmora. Obučavanjem svoje snage volje i izdržljivosti, umiruje svoj lik, što će utjecati na vašu otpornost na stres kada se vratite u grad. Priprema za vožnju biciklom trebala bi biti vrlo pažljiva, jer na cesti zimi, praktički nitko ne može računati.

Biciklistička oprema

Budući da je biciklizam lijepOdgovoran, onda morate ozbiljno shvatiti izbor opreme. Zato pazite da kupite vreću za spavanje. Uobičajena vreća je pogodna za ljeto, a toplija je pogodna za zimu i proljeće.

Izaberite cipele i odjeću koja bi trebala

Biciklističko putovanje

Budite različiti za rekreaciju i vožnju. Glavni zadatak odjeće za putovanje je uklanjanje vlage i istovremeno zadržati toplinu. Pogodne su različite vrste fleece tkanina.</ P>

Uključite i u postavljene osobne stvari i KLMN (tavu, žlicu, zdjelu, nož), a bez toga ćete doista doista teško, pogotovo ako je planiranje planirano nekoliko dana.

I temelj vaše opreme trebao bi biti komplet za prvu pomoć, koji nužno mora uključivati ​​hitnu skrb za modrice, lijekove za gastrointestinalni poremećaj, lijekove protiv boli i prehlade.