Kako učiti rollerblading

Pitanje kako naučiti kako voziti valjak,Interesira najrazličitije dobne kategorije ljudi. Ipak, reklame u našem vremenu - prilično moderan tip aktivnosti na otvorenom, što se očituje velikim količinama unutarnjih rollerdromova i igrališta.

Gdje naučiti rollerblading?

S obzirom na našu oštru stvarnost i činjenicu daAsfalt nije uvijek savršeno glatka, najbolja opcija je podučavanje klizanja u zatvorenom roletu, gdje je pod savršeno glatka i nema prepreka.

Kako naučiti voziti valjak?

Prvo morate svladati polaznu poziciju. Dakle, stavljate na valjke, koljena, koljena i druge elemente za zaštitu. Nemojte ih zanemariti, osobito u početku!

Savijte noge u koljena tako da je lopta završenaUz nožni dio stopala - niže sjedite, sigurniji će vaš pokret biti. Za ravnotežu ruke, protežu se naprijed, savijte se za laktove i malo niže - tako da bi bilo prikladno za vas. Od ove se pozicije morate početi kretati.

Tvoje noge bi trebale biti oko širineramenima. Zdjelica jedna noga se razvija malo na stranu, drugi gurati, težinu tijela nositi na prvoj nozi. A sad dolazite! Noga koju si odgurnuo, sletio, pokazivši prstom malo na stranu, a sada odgurnuo drugu nogu. Dakle, nastavljajući ovakvu vrstu pokreta, uspjet ćete se. Nemojte zaboraviti da morate nositi težinu težine od jedne noge do drugog - to je ključ vašeg uspjeha prilikom jahanja.

Pokušajte s različitim opcijama za jahanjedugi i glatki pokreti, naprotiv - brzo i kratko, čime se ubrzava ili usporava njihovo kretanje. Nemojte zaboraviti da prvi na zemlju ispadne čarapu, a tek tada - peta. Tako možete brzo naučiti klizati.

Kako naučiti usporiti valjke?

Vi ćete biti iznenađeni, ali mnogi ljudi koji se valja oko godina i

Brzo naučite klizati

Nisu savladali ispravnu tehniku ​​kočenja. Zato se ne morate uzrujavati ako ne dobijete nešto.</ P>

Gledajući oko svoje opreme, vidjet ćete toJedan od valjaka u dijelu pete ima rub koji gotovo dodiruje tlo. Ova rezbina je kočnica. Kako bi se usporio, stopalo s kočnicom trebalo bi biti lagano postavljeno naprijed i usmjereno malo prema unutra, prenoseći težinu tijela na stražnju nogu. Ako to ne učinite - riskirate odmah naučiti sjediti na traci! Nemojte zaboraviti, nećete ustati odjednom, kao da ste bili ukopani - i brže ste vozili, veća udaljenost koju ćete morati nadvladati da biste se zaustavili. Kada smatrate da stojite prilično, možete skinuti stopalo s kočnice.