Skijalište

Ako niste dobili ljetni odmor, neBudite uzrujani. Ne postoji ništa bolje od zimskog odmora u jednoj od najboljih skijališta u Finskoj - Ruki. Tamo je, u zlatnim vratima Laponije, a danas ćemo ići na virtualnom putovanju.

Zlatna vrata Laplanda

Nije ništa za što Rukka nosi ponosni naziv ZlatnogVrata Laplanda. Za razliku od mnogih njegovih kolega, Rukk naselje nije ni na jednoj uzvisini, a većina ove planine - sa visine 493 metara nadmorske visine, puno žičara, veliki snježni pokrov i drugim atributima koji self-poštujući planini. Osim uspješnih prirodnih podataka, ona ima visoku kvalitetu i razinu usluge - čak i ako je hladno prestrašiti ili snijeg pada dovoljno, tečaj će se staviti umjetni sustav osnezhneniya.

Skijalište rukka_1

Skijalište rukka_2

Skijalište rukka_3

Ukupno, Rukka ni svojim gostima ne može ponuditi svoje gosteMnogo malo, ali čak 28 puta različitih razina složenosti. Skijaške žičare u skijalištu opremljene su alpskim načinom, što znači da svatko može napraviti spiralu duž svih ruta.

Skijalište rukka_4

skijalište rukka_5

Skijalište rukka_6

I naravno, finsko odmaralište ne može bez vlastitog prebivališta Djeda Mraza, što će biti zanimljivo posjetiti i djecu i odrasle.

Skijalište rukka_7

skijalište rukka_8

Skijalište hand_9

Mjesto Rukka, Finska - što treba raditi?

Osim izravnog skijanja,Rukka nudi brojne mogućnosti zanimljive i korisne za provođenje vremena. Među njima - snowmobiling, pas sanjkanje, plivanje u ledu i zimski ronjenje.

Skijalište rukka_10

Skijalište hand_11

Skijalište rukka_12

Ako se zimska zabava konačno smeta, onda25 km od mjesta u Holiday Clubu Kuusamo nalazi se aqua park s 1000 i 1 atrakcija vode. Na središnjem trgu Ruke u glavnom trgovačkom centru nalaze se mnoge trgovine koje će nesumnjivo privući žednu kupovinu lijepih dama. To muškarci u ovom trenutku nisu dosadni svojim uslugama dobro opremljene teretane. Djeca će zabaviti veseli animatori iz dječje igraonice.

skijalište hand_13

skijalište rukka_14

skijalište rukka_15

Turističko naselje Rukka, Finska - kada otići?

Odmor u Ruki traje više od devet mjeseci - od listopada do lipnja. Vrhunac turista pada na božićne blagdane iu razdoblju od druge polovice veljače do kraja travnja.

skijalište rukka_16

skijalište hand_17

skijalište rukka_18

Spa Rukka, Finska - gdje odsjesti?

Skijalište Rukka predstavlja svojgosti imaju velike mogućnosti u pogledu odabira mjesta za boravak. Ukupno, odmaralište može ugostiti oko 23 tisuće gostiju istodobno, smještajući ih u udobne hotele i jednostavne seoske kuće.

skijalište rukka_19

skijalište rukka_20

skijalište hand_21