Imena za blizance

Nedostatak je za neke parove koji biraju ime djetetapostaje još teže ako se blizanci pojavljuju u svjetlu. Uostalom, svi roditelji žele da njihova djeca imaju prekrasna imena s kojima će svi rođaci biti sretni, ali ipak je izbor uvijek za oca i majku.</ P>

Imena za dječake i djevojčice blizanke

Najčešće, roditelji vole zvatidjeca s različitim spolovima s imenima suglasnika. Puni nazivi, naravno, variraju. No, skraćeno ili skraćeno, miluju, zvuče kao Tanya i Vanya, Lyonya i Lilya, Dasha i Sasha. Neki nazivaju svoje novorođene blizance Adamu i Evi, iako crkva to uvijek ne odobrava.

Događa se da roditelji daju slična imenablizanci - Valentinovo i Valentinovo, Aleksandar i Alexandra, Eugene i Eugenia, Valeri i Valeria. Vjeruje se da su djeca s takvim imenima vrlo vezana jedni drugima, iako se isto može reći io ostalim blizancima, jer su oni iz samog začeća zajedno.

Imena za djevojčice blizanaca

Statistike pokazuju da roditelji vjerujuhitno je pozvati djevojke u suglasju ili u svakom slučaju jedno pismo: Anastasia i Alina su vrlo česti par, kao i Marina Angelina. Još jedna zanimljiva verzija Eva i Zoya - imena koja se sastoje od tri slova i značenja "život", ali samo na različitim jezicima.

Muška imena za blizance

U posljednjih nekoliko godina, postoji tendencija da se ime djeci stare slavenske nazive ili onima koji pomažu za djecu u prošlom stoljeću. Yaroslav i Svyatoslav,

Lijepa imena za blizance

Mstislav i Wenceslas, ili Vanya i Vasya, Makar i Nazar. Poželjno je odabrati imena suglasnika koji imaju nešto zajedničko jedno s drugim.</ P>

Odabir pravih imena za blizance, trebali bistegledati, da odgovaraju podacima i prezimenu. Smiješno je potjerati nove zamršene nazive stranog podrijetla, koje mogu glupo zvučati zajedno s našim imenima, a dijete će zbog toga morati podnijeti takvo ismijavanje.

Ako stvarno želite odabrati lijepe nazive zablizanaca, kao što su Nicolett i Sabrina, ili Augustin i Adrian, onda moraju susresti nekorijsko prezime i patronimiku. Samo u takvom tandemu neuobičajeno ime bit će relevantno u našoj zemlji.