Kći Whitney Houston

Posljednjeg dana siječnja 2015. Whitneyjeva kćiHouston Bobby Christine Brown pronađena je u licu kadice u vodi i nesvjesnom. Uz edem mozga, odvedena je u bolnicu u Atlanti, gdje je proveo 6 mjeseci u umjetnoj komi. Liječnici nisu davali nikakvu nadu, a 26. srpnja iste godine djevojka, koja se nije vratila svijesti, umrla je. 3. kolovoza, pokopana je u New Jerseyu pored svoje majke. Imala je 22 godine.

Smrt Whitney Houston i njezine kćeri

Smrt Whitney Houston i njezine kćeri nevjerojatno jeslično - oba su pronađena u punjenoj kupaonici. Razlika je u tome što je odmah ustanovljen uzrok smrti majke - predoziranje kokainom, i kao posljedica akutnog zatajenja srca i utapanja. Od onoga što je umrla kći Whitneya Houstona, iako ostaje misterij. Razmatrane su tri glavne verzije: samoubojstvo, nesreća i smrt kao posljedica premlaćivanja. Roditelji djevojke inzistiraju na potonjem, a glavni osumnjičeni naziva se njezin dečko Nick Gordon.

Zašto je umrla kći Whitney Houston?

Biografija Whitneyjeve kćeri Houston nije prelijepapoziv, suprotno stereotipima o životu zvijezde djece. Bobbi Kristina Brown rođen je 4. ožujka 1993. godine u selu Livingston Američko - ona je bila jedino dijete pjevača i poznati reper Bobbi Brauna. U dobi od 11 godina, djevojka se prvi put javno pojavila na pozornici s majkom, a u dobi od 12 godina već je sudjelovala u reality showu njezina oca "Be Bobby Brown" i bio je navijačica u školi. Godine 2003. Bobby Christina je pjevala duet s majkom za album One Wish, a 2012. godine sudjelovala je u reality showu The Houstons: On Our Own. Bobby Christina dvaput je bila na posjetu Oprah Winfrey showu, a 2012 se čak pojavila u komičnoj seriji "To je dobro ili loše". Nakon razvoda njezinih roditelja, djevojka je živjela s njezinom slavnom majkom i sanjala da slijedi svoje zvjezdane korake. Nažalost, osim glazbenih talenata, Bobby Christine je preuzela od svojih roditelja i ovisnosti - pušenje, ovisnost o alkoholu i drogama. Smrt majke je razbila djevojku - dobila je živčani slom i još više uronila u ovisnost o drogama. Kći Bobbi Brauna i Uitni Hyuston čak htjeli promijeniti ime i postati jednostavno Kristina Houston izbrisati iz života svoga oca, njihova obitelj je ovisnik o drogama. Kad Bobbi Kristina rekla da je zaručena za Nicka Gordona (usvojena sina Whitney i, prema tome, njegov polubrat), udružene rodbinu i javnost o tome.

Stručnjaci nisu odgovorili na pitanje zaštoumrla je kći Whitney Houston. S jedne strane, to izgleda kao nesreća, s druge strane - na djevojku posjekotine lica i ogrebotine koje nisu dostupne u jesen u kadi. Obitelj Brown optužuje za nanošenje teških tjelesnih ozljeda Nick, objašnjavajući to činjenicom da je mladoženja često podigla ruku i ukrali iz njezina računa tisuća $ 11, dok je borio za život u bolnici. Uoči smrti svađe između ljubavnika, i neko vrijeme nakon toga Nick otkrio da njegova mlada u kupaonici bez svijesti.

Tko je kriv za Christinu smrt, kći Whitney Houston?

Ubrzo nakon smrti djevojke, vijesti oda su kći Whitney Houston i Nick Gordon bili kod kuće na tom tragičnom danu ne samo, već s prijateljima - Maxom Lomasom i Danielom Bradleyjem. Brownovi odvjetnici tvrde da je Nick imao vezu s Danielom, zbog čega su se građanski supružnici međusobno svađali. Max Lomax, zauzvrat, rekao je da je on taj koji je pronašao djevojku i počeo pružati prvu pomoć, a Nick je stigao kasnije.

Christina, kći Whitney Houston, bila je jedinanasljednica njezina kapitala od 115 milijuna dolara, što je ukazivalo na sudjelovanje Nick Gordona u njezinoj smrti. Djevojka je skrbnik podnijela tužbu protiv mladoženja za 10 milijuna dolara. Sam Nick ne komentira optužbu.

Na sprovodu svoje kćeri Bobbi Brown odbijen je tradicionalni javni govor, ali je samo napisao poruku koja je kasnije pročitana: "Uvijek ću te voljeti."

vidi također
  • Nick Gordon će platiti obitelji Bobby Christine Brown 36 milijuna dolara
  • Nick Gordon pronašao je zamjenu za Bobby Christine Brown
  • Nick Gordon pronašao je odgovornost za smrt njegove kćeri Whitney Houston

Tko je zaista kriv za preranu smrt mladog Bobbyja Christine Browna, kćeri poznate pjevačice Whitney Houston, i dalje je nepoznata.

Bobby Christine

Mala Bobby Christina s ocem

Bobby Christina je debitirao na pozornici

Bobby Christina je sanjala o karijeri zvijezde

Bobby Christina sa svojim roditeljima

Majka i kći na pozornici

Bobby Christine i Whitney Houston

Christina je naslijedila 15 milijuna od svoje majke

Bobby Christine i Nick Gordon