Djeca odri hepburn

Još uvijek ima milijune obožavateljaMir, ali najvjernija i najdraža su samo dva - njezini sinovi. Mnogi čak i ne znaju postoje li djeca iz Audrey Hepburn, budući da su neprofitne osobe. Njen najstariji sin je Sean Hepburn Ferrer, najmlađi se zove Luca Dotti.

Audrey Hepburnov osobni život i pojava djece

Audrey Hepburn brzo je pobijedilapopularnost kao nježnim crtama lica i lijepim prijateljski osmijeh i glumački talent nije mogao vratiti publiku ravnodušnim. Biografija Odri Hepbern je impresivan, ali njena djeca još uvijek nude više zanimljivosti o životu glumice.

Svjetski stil priznanja i slave iLjepota je dobila nakon objavljivanja 1953. godine filma "Rimski blagdani". Tada je Hepburn osvojio "Oscara" u nominaciji "Najbolja glumica". Nakon toga, počela je zaspati s prijedlozima za snimanje u raznim filmovima. Classics je film s njezinim sudjelovanjem pod nazivom "Doručak u Tiffanyu" 1961. godine.

Tijekom snimanja u filmu "Sabrina" AudreyUpoznajte Williama Holdena. Uskoro imaju romansu. Poznato je da je glumica oduvijek željeli djecu, ali njen ljubavnik nije mogao ispuniti svoj san, jer je pretrpio vazektomiju. Nakon što je to saznalo, Hepburn je napustio Holdena. Godine 1954., glumica i model oženi Mel Ferrera, a 1960. godine rodila svoje prvo dijete. Roditelji daju dječaku ime Seana. Važno je napomenuti da djeca Odri Hepbern, kao i sve svom osobnom životu, uvijek je bio u znamenitosti paparazza, no glumica je ipak uspio da ih se zaštiti od toga i dovesti daleko od vreve Hollywooda.

Tako se to dogodilo uskoro, čini se, jakaObitelj je podijelila. Sljedeća slavna braka završila je s Andreom Dottijem, talijanskim psihijatrom. Značaj je činjenice da je čovjek mlađi od Audreya već 10 godina. Godine 1970. Hepburn i Dottie imali su drugog sina Luke. Uskoro, glumica je slomila i brak, kako ju je Andrea počela mijenjati. Nakon toga, odgojila je i svoju djecu. Djeca Audrey Hepburn odrasla su bez oca, ali to ih nije spriječilo da postanu pravi muškarci.

Odri Hepbern Djeca danas

Najstariji sin poznatog glumica Shon HepbernFerrer je scenarist i romanopisac. Poznato je da je napisao mnoge knjige o svom popularnom majci koja je umrla od terminala bolesti u 1993. Sean je uvijek bio vezan za Audrey. Sada, u mnogim intervjuima, on kaže da je glumica bila prekrasna majka mu je i njegov mlađi brat Luke. To je ona koja oblikuje svoj sadašnji izglede. Mlađi sin glumice Luca Dotti postao dizajner, ali, baš kao i njegov brat je napisao nekoliko knjiga posvećenih voljenom osobom.

vidi također
  • Emily Ratazhkovski sa šiškama u usporedbi sa Odri Hepbern
  • Nasljednici glumica Odri Hepbern pokazao rijetke slike zvijezda
  • Enn Heteuey Biografija

Za Odri Hepbern uvijek na prvom mjestu imala sam obitelj i djecu, tako da je s njima dijelila njihove uspjehe.

djeca Audrey hepbern1

djeca Audrey hepbern2

djeca Audrey hepbern3

djeca Audrey hepbern4

djeca Audrey hepbern5

djeca Audrey hepbern6

djeca Audrey hepbern7

djeca Audrey hepbern8

djeca Audrey hepbern9