Djeca jennifer lopez

Često djeca slavnih postati tema zaNovinarima i žutom tisku. Paparazzi su spremni davati milijune da naprave barem nekoliko slika, a urednici popularnih časopisa nevjerojatno su velikodušni čak i za par redaka. Međutim, nisu sve zvijezde stavile svoju djecu na zaslon. Jedan od njih je poznati američki pjevač i glumica Jennifer Lopez, koja je mogla sakriti svoje blizance gotovo šest godina.

U 2008, naizgled sretan zvijezdaParovi Jennifer Lo i Mark Anthony rođeni su dugo očekivani blizanci blizanaca Max i Emma. U to vrijeme mnogi su pjevačice stavili na pjevačicu bez djece. Neke se i dalje pitaju postoje li djeca iz Jennifer Lopeza. Uostalom, zapanjujuća zvijezda bila je sposobna roditi djecu samo trideset sedam godina. Osim toga, Lopez se pokazao seksi i strastven, zbog čega je teško vjerovati u dugoročne odnose zvijezde s muškarcima općenito, pa čak i o braku i obiteljskom govoru i nije išao.

Nažalost, obitelj Jennifer Lopez i Marc Anthony trajala je samo šest godina, nakon čega je par najavio razvod. Međutim, pjevačica nije lišila djetetovog oca pravo gledanja blizanaca.

Jennifer Lopez s djecom

Djeca Jennifer Lopeza dala su zvijezdi vrlo teško. Nositi i roditi blizanke već je herojsko djelo. Još treba podizati i rasti. Osim toga, Max i Emma doslovno od rođenja proglašavaju se istinskim mafirom i nemirom. Ipak, kako kaže Dzhey Eto, sve suze i frustracija, koje je provedeno u prvim godinama nakon rođenja, isplatilo neograničenu ljubav i privrženost dobila od svoje drage djece. Dzhennifer Lopes troši puno vremena s djecom, unatoč teškim anketama opterećenja.

vidi također
  • Dzhennifer Lopes i Aleks Rodriges: novi detalji iz života zvijezda u novom intervjuu
  • Jennifer Lopez krenula je uz Hamptons s Alexom Rodriguezom i djecom
  • Francuski odmor Dzhennifer Lopes i Aleksa Rodrigesa

Često su blizanci pratili svoju majku na turneju, iako se često taj podatak skriva od paparazza.

Djeca jennifer lopez1

Djeca jennifer lopez2

Djeca jennifer lopez3

Djeca jennifer lopez4

Djeca jennifer lopez5

Djeca jennifer lopez6

djeca jennifer lopez7

djeca jennifer lopez8

Djeca jennifer lopez9