vanilije subkulture

Nedavno, redovi pokreta mladihobnovljena novim stilom, čiji su predstavnici isključivo djevojke. Ova subkultura zvala se vanilija. Možemo reći da je ovaj stil došao zahvaljujući zbunjenosti dvaju smjera - emo i glamura. Djevojke iz vanilije vole plakati i prikazuju tragičnu duševnu stanku, ali s tim se glamurozma ne srami. U pravilu, vanilje rastu u obitelji dobrih roditelja - to je možda njihova glavna značajka. Treba napomenuti da su ove djevojke prilično osjetljive i emocionalne, žive u romantičnom svijetu i pokušavaju provesti svoje omiljene slike.

Kako odjenuti vanilije?

Mnoge moderne djevojke, od 12 do 12 godina16 godina, novonastali smjer mladih ne daje odmor, a glavna stvar muči pitanja - nego se vanili razlikuju od uobičajenih djevojaka i kako postati jedan od njih? Postati reprezentativac ovog pokreta je dovoljno jednostavan, jer stil vanilije ima niz karakterističnih atributa koji se pojavljuju u frizuri, odjeći, ali iu načinu ponašanja.

Vanilla djevojke vole majice sBritanska zastava, ili s natpisima "Volim te (NY, kava, London, New York, Pariz)". Predstavnici ove subkulture često nose tamne naočale ili obične naočale s jednostavnim naočalama kako bi održali "pametniji" izgled. Kao cipele, ovisno o sezoni, vanilija preferiraju uggove, visoke pete ili velike višebojne tenisice. Što se tiče frizure, to je obično nemarno rastrgana kosa i prasak koji pokriva jedno oko ili žurno sastavljen neujednačena hrpa kose. Konačna slika ove vanilije dovršava dostupnost skupe profesionalne kamere, kroz koju prenose svoje emocionalno raspoloženje.

Kako bojiti vaniliju?

Da bi vašu sliku osjetio nježnost isuptilnost, vanilija gotovo se ne koriste kozmetikom, jer nisu zagovornici umjetne ljepote. Temelj njihove privlačnosti je prirodnost, njegu i profinjenost. Ali ako je prisutna šminka vanilije, obično je blijedo ružičasti ruž, svjetlost na obrazima i dugi crni trepavice.

Što slušaju vaniliju?

Već smo rekli i vanilijuRomantične djevojke i malo je vjerojatno da će slušati rock ili klub glazbu. Oni vole duže pjesme o neuzvraćenoj ljubavi i osjećaja, tako da oni imaju tendenciju da vole pop glazbu različitih smjerova. Među stranim umjetnicima vanilki poput Morcheeba, Sade, Emily Wells, Lenka i Zemfira, Bahh Tee, Lil Kate, Max, Loc Dog, Marseille, Fleur - to je najbolja stvar koja sluša pravi vanilka ruskih izvođača.

Što čita vaniliju?

Za razliku od drugih modernih mladihpokreti, vanili vole čitati i dati više prednost zapadnoj književnosti. Na polici se nalaze apsolutno svaka knjiga koja će odgovarati njihovom sofisticiranom i delikatnom ukusu. Jedan od najomiljenijih autora vanilije je filozofski Paulo Coelho i cinični Begbeder.

Što voli vanillas?

poput vanilije

Djevojke iz vanilije vole se istaknuti iz gomile ipokušajte zadržati svoj status. Na primjer, neprestano pije kavu s cigaretom. Oni su privučeni, i proces izrade ovog pića, i njegov besprijekoran okus. Vole pušiti cigarete sa okusom vanilije, ali valja napomenuti da ih najvjerojatnije privlači šarm letećeg dima, nego okus samog nikotina.

Vanillas vole sjediti na ogromnim prozorima na širokom prozorskom pragu i zaviriti u beskrajne udaljenosti, a noću spavati s plišanim medvjedima i ogromni ljubitelji cvijeća.

Većinu svog slobodnog vremenaprovesti u društvenim mrežama, gdje šire vlastite fotografije i piše omiljene citate iz svojih omiljenih knjiga. Iz toga se može zaključiti da vanilki izabrao ovaj stil nije za sebe, ali prije svega prema drugima, kako bi se primijetio - nježne i romantične djevojke.