Frizure za dječake tinejdžera

Čak i doslovno 20-30 godina, frizure zaadolescentni dječaci nisu imali posebnu sortu - svi su bili naređeni da imaju urednu kratku frizuru, a obrasla kosa koja pokriva uši prijeti da će se pretvoriti u ozbiljne probleme na području školske uprave. Suvremene frizure za tinejdžere omogućuju mladim muškarcima da u potpunosti izražavaju svoju individualnost, ističu se iz mnoštva. Frizura bi trebala odgovarati slici kao cjelini, ispuniti zahtjeve načina života, kako bi odražavala unutarnji svijet.

Kratke frizure za tinejdžere

Najprikladniji za dječake koji su uključeni usport. Kratka kosa ne ometa fizičke vježbe, pada na oči, pridonosi bržem hlađenju vlasišta, što je osobito važno u ljetnim danima. Međutim, uz praktičnu, postoji i estetska strana problema - kratke frizure naglašavaju nesavršenost oblika lubanje. Najčešće kratke frizure su poluboks, boks, tenis, igralište.

Popularna varijacija kratkih frizura jeKanadski - kada je ostavio izdužene šiške koje leže ravno ili češljao s jedne strane. Ova frizura je univerzalna i nepretenciozna u skrbi. Posebnost takvih frizura je potreba da ih često ispravimo, inače brzo izgube izgled.

Modeliranje frizure za tinejdžere

Višeslojni, višerazinski, asimetričniFrizure na dugoj kosi bitni su atributi kreativnih mladih i predstavnici neformalnih subkultura. Izvršeno na temelju uobičajenih rezova trga i graha. Uz stvarne frizure za samoizražavanje, adolescenti često koriste boju kose, isticanje pojedinih niti ili promjenu boje svih dlaka općenito. Razmotrimo više detaljno trendove u mladenačkim frizurama za tinejdžere:

bojanje, bojanje, isticanje. Adolescenti, u potrazi za slikom koja odgovara unutarnjem svjetonazoru, mogu eksperimentirati s bojom kose, kao što je već gore spomenuto. Posebno je uobičajeno među mladim ljudima bojanje pojedinih niti u svijetlim bojama i naglašava. Ove vrste bojenja zaista pomažu naglasiti elegantnu frizuru i dobro njegovanu, zdrave kose. Ali, kako bi se stvarno izgledao lijepo, te postupke trebate povjeriti profesionalcima;
  • uzoraka. Mnogi saloni nude usluge stvaranja uzoraka na kosi, a to, što je moguće, pomaže dječaku da izrazi svoju osobnost - uostalom, obrasci se mogu odabrati gotovo bilo, unutar tehničkih mogućnosti izvedbe, naravno;
  • pukotine, dreadlocks. Oni su naširoko koristi među ljubiteljima rap kultura i hip-hop. Afrokosichki izgleda prilično elegantan, a ponekad čak i elegantan, plus da se oni mogu poništiti u bilo koje vrijeme. Dreadlocks su odgovorniji korak, jer su izrađeni utkano u kosu ribolovne crte i njegovog gori. Njega za ovim "dizajnom" je znatno otežano, a jedini način da se promijeni takva frizura je radikalna frizura. Međutim, ako je tinejdžer odlučio poduzeti takav korak, ne ismijavajte ga, ali podupirite eksperiment.
  • Uporaba fiksacije kosepolaganje. Sve vrste lakova i gelova dugo su prestale biti isključivo ženska prerogativa. Modeliranje frizura ponekad jednostavno ne može biti položeno bez upotrebe.

Modni frizeri 2013 za tinejdžere-dječake

U ovoj modernoj sezoni, dugačke ravne šiške, češljevene od stražnjeg dijela glave, linije uokvirivanja lica na stranama, kaskade su relevantne. Takve frizure mogu se nositi kako su pravilno postavljene, i "razbarušene".

Na modi i dugi nizovi na osnovi takvih frizura poput sessona i graha. Kako bi kosa bila moderan naglasak, možete upotrijebiti gel za kosu.

Frizure za teen dječake 1

Frizure za dječake mlade 2

frizure za dječake mlade 3

Haircuts za teen dječake 4

Frizure za teen dječake 5

Frizure za teen dječake 6

Frizure za dječake mlade 7

Frizure za tinejdžere 8

frizure za teen dječake 9