Cipele za mlade

Uvijek je bilo teško odabrati dječju obuću. Potrebno je i veličina ispravno podići i stil, te uzeti u obzir preporuke ortopeda. Što se tiče cipela za tinejdžere, još je teže odabrati. Uz sve navedeno, također je potrebno dobiti suglasnost djeteta. Često voli i one modele koji se ne mogu nazvati ortopedskim obućom za tinejdžere. Problem izbora cipela razlog je još jednog neslaganja između generacija.

Koje cipele trebaju tinejdžeri?

Stoga se roditelji moraju najprije konzultiratiSa svojim djetetom, bez obzira koje cipele želi kupiti. Ako ste ograničeni u financijskim mogućnostima, nemojte kupovati mnogo para cipela jedne funkcionalne svrhe. Noga tinejdžera raste brzo, a od cipela obično raste ranije nego što istječe. Stoga je optimalno imati jedan par cipela za svaki slučaj.

Kao što sportska obuća za tinejdžere možeIdite za tenisice i tenisice za dječake, ili mokasine za djevojčice. Prilikom odabira tinejdžerski tenisice, pratiti dostupnost jastuk jastučići koji smanjuju opterećenje na kralježnicu pri hodanju i trčanje.

Obratite posebnu pozornost na školske cipele zatinejdžer. Hodat će u njemu cijeli školski dan, tako da elegantni cipeli u ovom slučaju za tinejdžere nisu prikladni. Za školu je najbolje odabrati cipele izrađene od prirodnih materijala i svjetlosti u težini. Ako škola ima priliku nositi zamjenjive cipele - u redu! Dakle, tijekom vježbi, dječja noga neće se znojiti i neće se umoriti.

Mnogi se pitaju je li pogodan za tinejdžereCipele s pete. Odgovorit ćemo. Pogodno! I ne samo za djevojke, već i za dječake. Mala peta se nalazi u gotovo svim tinejdžerskim ortopedskim cipelama, što znači da je peta u takvim cipelama dopuštena. Još jedno pitanje je, naravno, visina ove pete. Pri odabiru slijedite jednostavno pravilo: "Što je manje - to bolje." Da, i gotovo sve teen cipele, čak i moda, dolazi s malom peta.

Tinejdžerica može nositi cipele i daljevelike pete. Ali prvo treba objasniti da su ti cipele cipele samo u posebnim prigodama (na odmoru, na primjer), i hodati u tome svaki dan, to je nemoguće. To je štetno za cirkulaciju zdjeličnih organa. Zimske cipele trebale bi biti na gumenim potplatima, s dobrim zaštitnicima. Ovo će štititi vaše dijete od pada na led i ozljeđivanje.

Gdje kupiti cipele za tinejdžere?

Vrlo popularno mjesto za kupnju cipela jetržište. Ali ne bismo preporučili kupnju cipela za djecu i adolescente tamo iz dva razloga. Prvo: stilski tenisice na tržištu nisu na prodaju. A za tinejdžersko dijete kada kupujete cipele, taj je kriterij vrlo važan. Drugo: kada kupujete cipele na tržištu, ne možete biti sigurni u njegovu kvalitetu. Čak i ako ste pronašli cipele od poznatog i pouzdanog proizvođača, nitko neće dati jamstvo da ovo nije laž. Uz aktivnu uporabu (što tinejdžeri zapravo rade), to jednostavno može srušiti. Da ne spominjem činjenicu da takve cipele ne možete podnijeti niti prvi sastanak s lokom. I morate kupiti novi par.

Stoga je, uostalom, bolje odabrati cipele u specijaliziranim trgovinama. Osim toga, u trgovinama s dječjim proizvodima često možete kupiti i teen cipele.

Mnogi roditelji imaju sumnjeo veličini obuće za tinejdžere. Pogotovo ako namjeravate kupiti skupo uvezene cipele. Veličina je također uvezena, a naši ljudi često su izgubljeni. Stoga preporučujemo da se upoznate s veličinom rešetke cipela za tinejdžericu. To pokazuje cipele do 39 veličina. Cipele velikih veličina se više ne smatraju tinejdžerskim.

Sjedinjene Države Velika Britanija Evropa Rusija i Ukrajina
1 13.5 31,5 31,5
1.5 1 32 32
2 1.5 32,5 32,5
2.5 2 33 33
3 2.5 34 34
3.5 3 34,5 34,5
4 3.5 35 35
4.5 4 36 36
5 4.5 36,5 36,5
5.5 5 37 37
6 5.5 38 38
6.5 6 38.5 38.5
7 6.5 39 39